ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Master Chef: Ποιος παίκτης σάρωσε στην βαθμολογία;

H Μάγκυ Ταμπακάκη και o Δημήτρης Τσίκιλης έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα του Master Chef για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό MasterChef Silver Award και να διεκδικήσουν 10.000 ευρώ.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι, έχοντας παρακολουθήσει από τον εξώστη την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αργύρη Αγλαμίση και τον Χρήστο Γλωσσίδη, ήταν έτοιμοι να παρασκευάσουν τα δύο πιάτα, που θα πλαισιώνουν ιδανικά τα signature dish των σεφ και προπονητών τους Άνταμ Κοντοβά και Βασίλη Μουρατίδη.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού και  θα αντιμετωπίσει τον Χρήστο Γλωσσίδη στον τελικό.

Η Μάγκυ μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποφασισμένη για να κερδίσει τη δοκιμασία, καθώς σε δηλώσεις της τόνισε πως «θέλω πολύ να κερδίσω σήμερα όχι για το έπαθλο, αλλά για την τιμή των όπλων. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αποδείξω στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου αυτό που μπορώ να κάνω μόνη μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει να τη φοβούνται τη Μάγκυ. Δε βρέθηκα τυχαία σε αυτή τη θέση που είμαι τώρα».

 Οι κριτές βαθμολόγησαν τα πιάτα της Μάγκυ με τρία 10άρια.

«Με τα τρία δεκάρια έδωσα σε ορισμένους να καταλάβουν ότι η Μάγκυ είναι εδώ επειδή όντως το αξίζει και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Δε σημαίνει τίποτα το ότι δεν έχει εμπειρία όπως οι άλλοι ή το γεγονός ότι είναι γυναίκα και άρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στη φάση του διαγωνισμού και γενικότερα σε μια κουζίνα υπό πίεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση