ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Master Chef: Στην τελική αναμέτρηση οι δύο φιναλίστ

Ξεκίνησε και επίσημα ο μεγάλος τελικός του Master Chef που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή! Οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού, ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και οι πρώην παίκτες Σελίμ Σελτζούκ και Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου. Οι παίκτες επισκέφθηκαν ένα διάσημο και βραβευμένο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, όπου έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο που τους παρουσιάστηκε από τους διεθνούς φήμης σεφ.

Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και στο τέλος της δοκιμασίας οι τρεις Ισπανοί σεφ έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι με τα πιάτα του Χρίστου και του Τιμολέοντα. Μάλιστα, έκαναν στους δύο φιναλίστ μια ανακοίνωση που τους άφησε άφωνους:''Θέλουμε να σας συγχαρούμε και τους δύο. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Χαρήκαμε που σας είδαμε να δουλεύετε και που καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπάτε τη μαγειρική. Και θέλουμε να σας πούμε ότι η κουζίνα του Disfrutar θα είναι πάντα ανοικτή για εσάς.''

H βαθμολογία των δύο παικτών, παρέμεινε κρυφή μέχρι την τελική φάση όπου θα ανακοινωθεί τι σκορ πέτυχε κάθε φιναλίστ,αφού οι δύο φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε ακόμα μια απαιτητική δοκιμασία, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση