ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MasterChef: Θύμα κορωνοϊού ο Πάνος Ιωαννίδης;

Είναι ο Πάνος Ιωαννίδης το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην ελληνική τηλεόραση;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φήμη που θέλει τον Πάνο Ιωαννίδη να είναι θύμα του κορωνοϊού. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η παραγωγή του MasterChef ζήτησε από τον Πάνο να μείνει εκτός γυρισμάτων όταν ένιωσε αδιαθεσία και είχε πυρετό. Την χρονική εκείνη στιγμή που η αδιαθεσία του Πάνου έγινε γνωστή, πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν την αδιαθεσία του με τον κορωνοϊό γράφοντας πως έχει μπει σε καραντίνα.

Λόγω της έκταση που πήρε το γεγονός, ο ίδιος ο Πάνος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στην ''Φωλιά των Κου Κου'' και ανάμεσα σε άλλατόνισε πως πράγματι έκανε τις εξετάσεις για τον ιό, ωστόσο βγήκαν αρνητικές.

"Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορωνοϊό".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X