ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Πού θα επικεντρωθεί το Spotify Podcast της πρώην κυρίας της Αμερικής;

Η Michelle Obama θα κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο podcast στο Spotify στις 29 Ιουλίου και σίγουρα, το νέο της εγχείρημα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα της εποχής μας. Το «Michelle Obama Podcast», όπως ονομάζεται, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Spotify για τη σειρά «περιλαμβάνει εξομολογήσεις με αγαπημένα πρόσωπα -οικογένεια, φίλους και συναδέλφους- σχετικά με τις σχέσεις ζωής που μας κάνουν να είμαστε αυτό που είμαστε».

Αναφερόμενη στο «Michelle Obama Podcast», η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής δήλωσε: «Σε άλλα επεισόδια, θα μιλάμε για τις προκλήσεις και τις χαρές του να είσαι γονέας ή σύζυγος, τις φιλίες που μας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές ή την άνοδο που σημειώνουμε όταν στηριζόμαστε στους συναδέλφους και τους μέντορες μας». Η ίδια συμπλήρωσε πως: «Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις συνομιλίες είναι ότι πρόκειται για θέματα και ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Είτε πρόκειται για παγκόσμια πανδημία είτε για εθνική αναγνώριση φυλών».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι προγραμματισμένοι επισκέπτες περιλαμβάνουν τη μητέρα της Michelle Obama, Marian Robinson, τον αδελφό της Craig Robinson, τον Conan O'Brien, τη Valerie Jarrett και άλλους.

«Η ελπίδα μου είναι ότι αυτή η σειρά μπορεί να είναι ένα μέρος για να εξερευνήσουμε ουσιαστικά θέματα μαζί και να απαντήσουμε σε τόσες πολλές από τις ερωτήσεις που όλοι έχουμε στη ζωή μας», πρόσθεσε η Michelle Obama σε δήλωση της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ