ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μάχη με τις φλόγες στην California, απειλείται το Malibu

Ερείπια που καπνίζουν και καμένα οχήματα: οι πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις πυρκαγιές, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 23 ανθρώπους και καταστρέψει χιλιάδες σπίτια στην Καλιφόρνια, χωρίς ωστόσο πολλές ελπίδες να θέσουν σύντομα υπό έλεγχο τις φλόγες λόγω των επίμονων σφοδρών ανέμων που συνδυάζονται με την ξηρασία.

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι πήραν εντολή να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους σε μια εκτεταμένη περιοχή κοντά στο Σακραμέντο, την πρωτεύουσα αυτής της δυτικής Πολιτείας των ΗΠΑ, και στο διάσημο θέρετρο του Μαλιμπού.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στις δύο άκρες της Πολιτείας: στην κομητεία Μπατ (βόρεια), όπου μαίνεται η μεγαλύτερη εστία που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 23 ανθρώπους, και γύρω από το Λος Άντζελες και το Μαλιμπού (νότια).

Στον βορρά, 14 πτώματα βρέθηκαν χθες Σάββατο, ανεβάζοντας σε 23 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά "Camp Fire", σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Μπατ, τον Κόρι Ονία.

Ενισχυόμενη από σφοδρούς ανέμους, αυτή η πυρκαγιά ξέσπασε την Πέμπτη και έγινε η πιο καταστροφική που έχει καταγραφεί ποτέ στην Καλιφόρνια, καθώς έχει καταστρέψει περισσότερα από 6.700 κτίρια --ανάμεσα στα οποία ένα νοσοκομείο και κατοικίες-- στην Παραντάις, μια πόλη 27.000 κατοίκων βόρεια του Σακραμέντο.

Συνολικά 52.000 άνθρωποι έλαβαν εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X