ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Με αυτόν τον τρόπο η Ήβη Αδάμου αποδεικνύει ότι λιώνει για τον Μιχάλη Κουινέλη

Δέσποινα Άσπρου

Η Ήβη Αδάμου έγινε για πρώτη φορά μανούλα το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου και από τότε φαίνεται να ζει πραγματικά την κάθε στιγμή… ενώ η ίδια μάλλον έχει σχεδόν αγγίξει τα όρια της πληρότητας!

Η Κύπρια τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουινέλης, μετά τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας ζουν το όνειρο της απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας και δεν το κρύβουν.

Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στη Realnews και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε θα γίνει η βάφτιση της κορούλας τους αλλά και ο γάμος της με τον σύντροφο της Μιχάλη Κουινέλη με την ίδια να δηλώνει ότι προτεραιότητα τους σίγουρα είναι η βάφτιση της Ανατολής Νεφέλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει και το μυστήριο του γάμου.

Στην συνέχεια η Κύπρια τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς πραγματικά αισθάνεται για τον σύντροφό της... και να μας αποδείξει πώς πραγματικά λιώνει για εκείνον. «Ο Μιχάλης για εµένα σηµαίνει πολλά. ∆εν νοµίζω ότι µπορώ να τα απαντήσω µε µια πρόταση ή κάποιες λέξεις σε µια συνέντευξη. Θα τελειώσει το µελάνι. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχα ονειρευτεί», είπε η ίδια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση