ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Με βροχές και καταιγίδες αλλά και χιόνια το καιρικό μενού

Αναλυτικές προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται από αύριο τη ∆ευτέρα. Κατά διαστήµατα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη ∆ευτέρα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ αργότερα αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχίζοντας από τα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι βροχές δυνατό να είναι παροδικά έντονες ή παρατεταµένες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη αρχικά ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται βελτίωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X