ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 20χρονος για τη μηχανική βλάβη

24news.com.cy

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 35χρονου για υπόθεση εμπρησμού οχήματος ιδιοκτησίας μηχανικού 27 ετών από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και απειλών σε βάρος του 27χρονου και του 20χρονου αδερφού του, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος ενεπλάκη σε καυγά με δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 20 και 27 ετών, καθώς φαίνεται να είχε παράπονο ότι δεν επιδιορθώθηκε η μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου του.

Αποτέλεσμα ήταν και οι τρεις να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αργότερα στο ΓΝ Πάφου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση του ,σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία, ο 20χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με τον θεράποντες ιατρούς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο εμπρησμός του οχήματος του 27χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην Πόλη Χρυσοχούς σημειώθηκε χθες το πρωί στις 08:00.

Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή όπου και κατέσβησαν την φωτιά .

Από εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως η φωτιά στο όχημα ιδιοκτησίας 27χρονου τέθηκε κακόβουλα, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι ο εμπρησμός στο όχημα προκλήθηκε μετά από αντιπαράθεση που είχε ο 27χρονος μηχανικός μαζί με 35χρονο πελάτη του .

Στον καυγά ενεπλάκη και ο 20χρονος αδερφός του 27χρονου, επίσης μηχανικός .

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει υπόθεση με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση