ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Με μια αιχμηρή ανάρτηση η Ράνια Ευριπίδου ξεγυμνώνει το σύστημα της κυπριακής δημοκρατίας

Η γυναίκα που ως παιδί δεχόταν για πολλά χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από πολύ στενό συγγενικό της πρόσωπο σπάει -ξανά- την σιωπή της

Δέσποινα Άσπρου

Η ιστορία της Ράνιας Ευριπίδου κατάφερε να συγκλονίσει τους πάντες, αφού η "δικαίωση" για αυτήν ήρθε 34 χρόνια μετά - όταν εκείνη κέρδισε την δικαστική μάχη εναντίον του ανθρώπου πως όταν ήταν παιδί για πολλά χρόνια την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Η συνέχεια γνωστή: ο θύτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς κρίθηκε ένοχος σε επτά κατηγορίες και όταν αποφυλακτίστηκε, της κάνει έφεση. Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου,  που έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, η Ράνια Ευριπίδου ξεγυμνώνει το σύστημα της κυπριακής δημοκρατίας και αποκαλύπτει πως το κράτος δεν στάθηκε ούτε λεπτό στο πλάι της.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, στην ανάρτησή της η Ράνια καταγγέλλει πως η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έπραξε τίποτα μετά τις καταγγελίες της και πως στην ουσία εκείνη, παρά το θάρρος και την δυσκολία του να αποκαλύψει δημόσια την τόσο δύσκολη εμπειρία της, το μόνο που έλαβε ήταν η απόλυση από την εργασία της... και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως μετάνιωσε που έκανε την αποκάλυψη στην Κύπρο.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση της Ράνιας Ευριπίδου στο FB.

"ΑΚΟΥΣΤΕ να σας πω εγώ τι έκανε η Κυπριακή Δημοκρατία για μένα όταν ακριβώς ένα χρόνο πριν βγήκε στα ΜΜΕ η δική μου ιστορία από παιδική σεξουαλική κακοποίηση μου, με καταδίκη 1χρ φυλάκιση του θύτη μετά από 35χρ...
ΤΙΠΟΤΕ.........ΤΙΠΟΤΕ........ΤΙΠΟΤΕ
Αντίθετα στο μήνα έμεινα άνεργη (από πολιτικό πρόσωπο εργοδότη) 5 μήνες και ΚΑΝΕΝΑΣ δε με στήριξε ΠΟΤΕ....με απέλυσε με τιμές και δόξα!!!
Έστειλα επιστολές σε Υπουργεία που είμαι έτοιμη να τις δώσω στην δημοσιότητα για να δείτε τι γίνετε στη χώρα του παράδεισου μας!!! Στη χώρα του δικαίου!!!
Η απάντηση όλων των υπουργείων ήταν ΜΠΡΑΒΟ και της υπουργού δικαιοσύνης ένα τηλέφωνο να μου στείλουν το γραφείο ευημερίας που ούτε και εκείνο ήρθε!!!
Να κάνει τι?????????
Αυτές είναι οι εντολές σας!!!
Αυτή ήταν η αντιμετώπιση σας!!!
Αυτό ήταν προσβολή!!!
Αυτό αξίζω εγώ για σας!!!
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...!!!
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ και αυτό κάνω εδώ και ένα χρόνο με προσωπικό κόστος μόνο εμένα την ιδια μου ζωή..τις ώρες μου τον ύπνο μου.
Για ότι υποφέρω ακόμα...φταις ΕΣΥ
Εσυ έχεις την ευθύνη και την ανέλαβα εγώ...!
ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ...ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ!!
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ....
Αυτή την φορά δεν πολεμώ τον θύτη αλλά το ίδιο το σύστημα...κουράστηκα που δεν ακούει εμάς αλλά αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σωματικός ή ψυχικός πόνος...
Ακούει αυτούς που έχουν ΟΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...
Έχω βοηθήσει πέραν των 190 ανθρώπων μετά από αυτό και ακόμα επιμένω να βγαίνουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του ΘΥΤΗ...και όχι μόνο δεν γίνεται λόγο της ρατσιστικής νομοθεσίας αλλά ούτε και είπαν ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΈΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡ....
Ξέρω θύτες που αν τους βγάλετε στην δημοσιότητα θα δείτε πολλά θύματα του...τα οποία δεν γνωρίζουν ότι έχουν τον ίδιο θύτη.
- Έχω μετανοιώσει που ΕΓΩ ΕΣΠΑΣΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΧΩΡΑ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΈΦΕΣΗ....ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ....
ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ...
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ....ΕΣΥ
ΝΑΙ ΕΣΥ.....δε με ρώτησες πόσα χρόνια έχει να κοιμηθώ...
ΞΕΡΩ ΘΥΤΕΣ.....ΠΟΛΛΟΥΣ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ....ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ....όχι εγώ...που πάλεψα στα δικαστήρια 5 χρόνια με βασάνιζαν να λυτρωθω οι νομοθεσίες σας και άλλα 10 να μιλήσω.
Και κάτι άλλο....μου ζητούν βοήθεια μέχρι και από Ελλάδα για το ίδιο θέμα στις 3..τα ξημερώματα, γιατί κάποιοι όντος με βλέπουν ηρωίδα δεν ξεκουράζομαι κύριε πρόεδρε ενώ εσύ ΝΑΙ!!!
ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΞΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και αυτούς που σε συμβουλεύουν λανθασμένα..
Η ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ....και ξέρεις ναι τα πήρα γιατί τα είχα ανάγκη γιατί ήμουν στο δρόμο...ψάχνοντας λύση για εκατοστή φορά στη ζωή μου.
Οι πολίτες σου με θαυμάζουν και αυτή είναι η δύναμη μου να πολεμώ ακόμα.
Δεν με βοήθησες εγώ βοήθησα τους Φορείς σου με την δική μου ΦΩΝΗ ΜΟΥ ενώ ήμουν άνεργη....επειδή θεώρησα χρέος μου να λυτρωσω ΨΥΧΕΣ....και ούτε καν αναγνώρισες ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ...
ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΕΓΩ
ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΟΥΡΓΙΑΖΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΜΟΥ"

ΑΚΟΥΣΤΕ να σας πω εγώ τι έκανε η Κυπριακή Δημοκρατία για μένα όταν ακριβώς ένα χρόνο πριν βγήκε στα ΜΜΕ η δική μου...

Posted by Rania Evripidou on Monday, 18 January 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση