ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Με ποιο τρόπο η AEG απειλεί την οικογένεια του Jackson;

Σκανδαλώδης φαίνεται να είναι η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του Michael Jackson και στην εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του AEG, η οποία απειλεί να αποκαλύψει ποιος είναι τελικά ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών του βασιλιά της ποπ μουσικής.

Όλα άρχισαν, όταν η οικογένεια του Michael Jackson ζήτησε από την AEG 32 δισεκατομμύρια ευρώ, μιας και της καταλογίζει την απόλυτη ευθύνη για τον θάνατό του.

Ξένα tabloids αναφέρουν πως μόνο ο μικρότερος γιος του Jackson ο δεκάχρονος Blanket έχει για βιολογικό πατέρα τον διάσημο τραγουδιστή, ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ο 16χρονος Prince και η 15χρονη Paris έχουν άλλο βιολογικό πατέρα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τόσο ο δερματολόγος του τραγουδιστή όσο και ο πιστός του σωματοφύλακας υπήρξαν από τους δωρητές σπέρματος στην πρώην σύζυγο του Jackson, Debbie Rowe.

Φαίνεται, πάντως, πως η εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του είναι διατεθειμένη να το τραβήξει στα άκρα, καθώς διαμηνύει πως θα προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα που αποδεικνύουν ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας των παιδιών του Michael Jackson.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Michael Jackson  |  AEG  |  gossip  |  celeb  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση