ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Mε ραντεβού πιθανόν θα προσέρχονται στα γυμναστήρια οι πολίτες

«Είναι προφανές ότι οι χαλαρώσεις ευνοούν τα μικρότερα γυμναστήρια»

Αναμενόμενες οι χαλαρώσεις που ανακοινώθηκαν χθες από τον Υπουργό Υγείας, δήλωσε στο 24News o Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αντώνης Αλεξόπουλος.

«Είμαστε ικανοποιημένοι υπό τις περιστάσεις, είναι ένα βήμα μπροστά», υποστήριξε σημειώνοντας πως θα ήταν καλοδεχούμενες περαιτέρω χαλαρώσεις, αλλά αναμένουν τη Β φάση. «Ιδανικότερο θα ήταν τα μέτρα να ήταν πιο στοχευμένα αντί οριζόντια, αναλόγως τομέα και αθλήματος» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το πώς θα προσέρχονται στα γυμναστήρια οι πολίτες, δεδομένων των περιορισμών με τα τετραγωνικά μέτρα, ο κ.Αλεξόπουλος υποστήριξε οτι θα πρέπει οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το πελατολόγιό τους.

«Ενδεχομένως, να γίνονται ραντεβού ανα ώρα ή να εκδοθεί μια έκτακτη συνδρομή για αυτή την περίοδο, έτσι ωστε να μπορεί το γυμναστήριο να έχει έλεγχο για το γκρουπ των πελατών που θα προσέρχονται στα γυμναστήρια».

Παράλληλα, ο κύριος Αλεξόπουλος, ανέφερε πως από τις νέες χαλαρώσεις φαίνεται να ευνοούνται οι μικρότεροι χώροι έναντι των μεγάλων γυμναστηρίων.

«Είναι προφανές ότι οι χαλαρώσεις ευνοούν τον γυμναστή που εργάζεται σε όλο το φάσμα του αθλητισμού καθώς και τα μικρά γυμναστήρια. Ξεκάθαρα δεν ευνοούνται οι πιο μεγάλοι χώροι. Το ιδανικό θα ήταν να ήταν ανοικτά όλα και να εργαζόμασταν κανονικά αλλά αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα της πανδημίας και την συντηρητική και συγκρατημένη προσέγγιση των επιδημιολόγων» κατέληξε.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις νέες χαλαρώσεις που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 25/2, ισχύουν τα εξής:

Η εκγύμναση θα γίνεται μόνο για σκοπούς ατομικής εκγύμνασης με προσωπικό γυμναστή τηρουμένων των αποστάσεων.
Κλειστές αθλητικές αίθουσες μέχρι 80 τ.μ. η εκγύμναση θα γίνεται με δύο άτομα συμπεριλαμβανομένου του γυμναστή (ένας προς ένα).
Κλειστές αθλητικές αίθουσες πέραν των 80 τ.μ. και μέχρι 200 τ.μ., φυσική παρουσία 3 ατόμων (1 προς 2 αθλούμενους).
Κλειστές αίθουσες ενιαίου χώρου πέραν των 200 τ.μ. φυσική παρουσία 5 ατόμων (1 προς 4 αθλούμενους).

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση