ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

MEGAONE: Οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

Σε μια παραμυθένια παρουσίαση προγράμματος που πραγματοποιήθηκε χθες στο Occhio στη Λευκωσία, το αγαπημένο σε όλους κανάλι MEGA μεταμορφώθηκε σε MEGA/ ONE! Η νέα αρχή σηματοδοτεί και την καινούργια εποχή για το κανάλι το οποίο όμως θα φέρει μαζί του την ποιότητα αλλά και την αξιοπιστία του παρελθόντος.

Όλοι ήταν εκεί, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και ηθοποιοί για να τιμήσουν τη μετάβαση του καναλιού αλλά και για να παρακολουθήσουν το νέο δυναμικό πρόγραμμα του σταθμού, το οποίο είναι γεμάτο εκπομπές και σειρές.

Eμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς. Στέλλα Στυλιανού με μια πολύ κομψή δημιουργία Ramona Filip. Η Μαρία Κορτζιά επιλέγει κλασσικό μαύρο απο τον σχεδιαστή Aντρέα Ζανεττίδη, η Άντρεα Κυριάκου φοράει ένα από τα χρώματα της σεζόν το μπεζ. Έντονο κόσκκινο φόρεμα επέλεξε η Kωνσταντίνα Ευριπίδου φορώντας δημιουργία του αγαπημένους της φίλου Gregory Morfi.

Η Ευγενία Σαμαρά μας δείχνει πώς να φορέσουμε το κοστούμι που είναι η τάση της σεζόν, και μια καταπληκτική εμφάνιση από την Φαίη Ξυλά που επιλέγει δερμάτινο culottes παντελόνι με royal blue top.

Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να κλέψει τις εντυπώσεις η εντυπωσιακή Yvonni Bosnjak όπου φορώντας δημιουργία της ήταν πάρα πολύ στυλάτη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση