ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Meghan Markle: Κατηγορείται για bullying σε βοηθούς της βασιλικής οικογένειας

Με βάση τα ξένα δημοσιεύματα, μετά από σκληρή συμπεριφορά της, αναγκάστηκαν να παραιτηθούν 2 βοηθοί

Η Meghan Markle βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των media, 4 ημέρες πριν τη πολυαναμενόμενη συνέντευξη με τον Harry στην Oprah Winfrey, που θα προβληθεί στο αμερικανικό δίκτυο CBS το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου και στο ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 9 μ.μ. (τοπική ώρα) τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Δημοσιεύματα κατηγορούν τη Δούκισσα του Sussex για bullying σε δύο βοηθούς τής, ενώ όπως αναφέρεται, είχε εξευτελίσει ένα τρίτο σε προσωπικό επίπεδο, αφού υπονόμευσε την εμπιστοσύνη του, όσο εκείνη και ο σύζυγός της έμεναν στο παλάτι του Buckingham.

Πηγή που επικαλείται η εφημερίδα The Times του Λονδίνου, έκανε λόγο πως στη δημοσιότητα βγήκε μόνο η μισή εκδοχή από όταν η Δούκισσα διέμενε στο παλάτι. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του εν λόγω δημοσιεύματος, είναι όταν ένας βοηθός δήλωσε σε συνάδελφό του «δεν μπορώ να σταματήσω να τρέμω», μετά από κακή συμπεριφορά της Meghan.

Ο Jason Knauf εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού εκείνο το διάστημα, τον Οκτώβριο του 2018 είχε προχωρήσει σε καταγγελία, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει το προσωπικό από την συμπεριφορά της Meghan. «Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει».

Σύμφωνα με τα γεγονότα, τα Ανάκτορα του Buckingham είναι υπεύθυνα για την πρόσληψη βασιλικού προσωπικού, ωστόσο δεν έχουν σχολιάσει την συγκεκριμένη αναφορά.

Η δήλωση που εκδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Meghan ανέφερε πως: «Η δούκισσα έχει λυπηθεί από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα ως ένα άτομο που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και έχει δεσμευτεί βαθιά να υποστηρίξει όσους έχουν βιώσει (αντίστοιχο) πόνο και τραύματα.»

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της, με συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα σωστό και καλό παράδειγμα».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση