ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ριάνα Στυλιανού

«Αυτές οι πέντε γυναίκες δεν είναι σε δίκη και ούτε εγώ είμαι. Ο εκδότης της Mail on Sunday είναι αυτός που δικάζεται…»

Για παραβίαση του απορρήτου, όπως επίσης και την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, η Meghan Markle μήνυσε τις Associated Newspapers, δηλαδή την Daily Mail, την Mail on Sunday και την MailOnline, μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων από προσωπική επιστολή της που έστειλε στον πατέρα της. 

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης της Meghan εναντίον των Associated Newspapers, αποφασίστηκε ότι πέντε από τις φίλες της δούκισσας, που μίλησαν ανώνυμα υπέρ της Meghan, στο περιοδικό People, δεν θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, προφανώς για λόγους ασφάλειας. 

Ο δικαστής, κ. Justice Warby, εξήγησε ότι προς το παρών, αυτές οι 5 γυναίκες θα έμεναν ανώνυμες, καθώς τα ονόματά τους καταγράφηκαν ήδη στο δικαστήριο. 

«Η δούκισσα θεώρησε απαραίτητο να κάνει αυτό το βήμα για να προσπαθήσει να προστατεύσει τις φίλες της - όπως θα έκανε ο καθένας από εμάς - και είμαστε ευτυχείς ότι αυτό ήταν σαφές», αναφέρει μια δήλωση της νομικής ομάδας της Meghan. «Είμαστε χαρούμενοι που ο δικαστής συμφώνησε να προστατεύσει αυτά τα πέντε άτομα». 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Guardian, η Meghan είπε πως ο ιδιοκτήτης της Mail «απειλεί να δημοσιεύσει τα ονόματα πέντε γυναικών - πέντε ιδιωτών πολιτών - που αποφάσισαν μόνες τους να μιλήσουν ανώνυμα με ένα αμερικανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης περισσότερο από ένα χρόνο πριν, για να με υπερασπιστούν».  

«Αυτές οι πέντε γυναίκες δεν είναι σε δίκη και ούτε εγώ είμαι. Ο εκδότης της Mail on Sunday είναι αυτός που δικάζεται. Αυτός ο εκδότης ενήργησε παράνομα και προσπαθεί να αποφύγει τη λογοδοσία, για να δημιουργήσει ένα τσίρκο και να αποσπάσει την προσοχή από το βασικό θέμα της υπόθεσης - ότι η Mail on Sunday δημοσίευσε παράνομα την προσωπική μου επιστολή» δήλωσε η δούκισσα, όπως αναφέρει ο Guardian. 

  

 

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ