ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Melania Trump: «Ο σύζυγός μου είναι αυθεντικός και το ξέρετε»

Το τρυφερό φιλί του Donald στην Melania

newsroom must

Με τη φιλοδοξία να ξεκινήσει την πολιτική του αντεπίθεση, που θα του επιτρέψει να αμφισβητήσει τις δημοσκοπήσεις και να κερδίσει την κρίσιμη αναμέτρηση του Νοεμβρίου, ο Donald Trump έδωσε την Δευτέρα 24/8 το «παρών» στην πρεμιέρα του προεκλογικού συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Οι 336 σύνεδροι που ήταν παρόντες στον χώρο του συνεδρίου –λόγω πανδημίας δεν επετράπη η συμμετοχή σε οπαδούς– έδωσαν και τυπικά το χρίσμα στον μοναδικό, ουσιαστικά, διεκδικητή του. Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποίησε εκτός προγράμματος εμφάνιση στον χώρο του συνεδρίου, έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο Mike Pence. «Αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της χώρας μας, η οποία μπορεί να ακολουθήσει μια φρικτή κατεύθυνση ή να έχει ακόμη πιο σπουδαίες προοπτικές». Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι «ο μόνος τρόπος να μας κερδίσουν (οι Δημοκρατικοί) είναι αν παραχαράξουν το αποτέλεσμα», επαναφέροντας τις αιτιάσεις του για την επιστολική ψήφο.

Το μεγαλύτερο μέρος του συνεδρίου, που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, θα διεξαχθεί στον κυβερνοχώρο, όπως συνέβη με τους Δημοκρατικούς. Θα παρελάσουν στενοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου, καθώς και πέντε μέλη της οικογένειάς του. Χθες μάλιστα, Τρίτη 25 Αυγούστου, η σύζυγος του Donald Trump, Melania, έκανε μια ιδιαίτερη ομιλία  στο Republican National Convention που θα διαρκέσει μέχρι και τις 27/8 και με τον δικό της τρόπο κάλεσε τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν ξανά τον Donald.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, το πρώην μοντέλο είπε: «Στον σύζυγό μου, έχετε έναν πρόεδρο που δεν θα σταματήσει να παλεύει για εσάς και τις οικογένειές σας... Παρά τις άνευ προηγουμένου επιθέσεις που διαρκώς δέχεται από τα μέσα ενημέρωσης και την αντιπολίτευση, δεν θα παραιτηθεί. Αν του πεις πως κάτι δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αυτός απλώς θα δουλεύει περισσότερο ώστε να γίνει... «Είτε σας αρέσει είτε όχι, ξέρετε πάντα τι σκέφτεται, και αυτό επειδή είναι αυθεντικός και αγαπά αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Θέλει να συνεχίσει ώστε να κάνει το καλύτερο για εσάς». Η ίδια στην συνέχεια μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στην δολοφονία του Floyd, κάλεσε τους ανθρώπους να σταματήσουν τις βιαιοπραγίες και έκανε έκκληση για φυλετική αρμονία. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πανδημία του κορωνοϊού και λίγο πριν το κλείσιμο της ομιλίας τους, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει τον σύζυγό της. 

Όταν η Melania τελείωσε την ομιλία της, εμφανώς συγκινημένος ο σύζυγός της ανέβηκε στην σκηνή και θέλοντας να την ευχαριστήσει για όσα είπε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο... το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε viral.

 Με πληροφορίες από Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X