ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μενδώνη για Λιγνάδη: ''Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ένας κακοποιός, μας εξαπάτησε''

Τι αναφέρει για τον Δημήτρη Λιγνάδη

newsroom must

Θέση για τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη πήρε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. 

Σε ενημέρωση στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού η κ. Μενδώνη ανέφερε πως ο Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός της φίλος, ενώ υπενθυμίζοντας παράλληλα τη διαρκή σχέση του με το εθνικό Θέατρο σημείωσε πως δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019 αλλά πως έχει μια σχέση αδιάλειπτη με το Εθνικό Θέατρο. Η υπουργός Πολιτισμού τόνισε ότι ο κύριος Λιγνάδης δεν γνωρίζει τον πρωθυπουργό.

"Δεν συγκαλύψαμε τίποτα. Δεν καθυστέρησα καθόλου. Η επώνυμη καταγγελία για θύτη και θύμα προέκυψε χθες τα ξημερώματα" είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί δεν υπήρξε πιο γρήγορη αντίδραση.

Ως προς την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου η κ. Μενδώνη απάντησε σχετικά ότι η επιλογή έγινε επειδή συγκέντρωνε όλες τις προϋποθέσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού.

Ήταν παρών στο Εθνικό από το 1986, δεν υπήρχαν αντιρρήσεις ότι μπορεί να αναλάβει τη θέση. Επαναλαμβάνω ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης με εξαπάτησε αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να μου πει το παραμικρό για την ιδιωτική του ζωή. Ο κ. Σκουρολιάκος, ο κ Γεωργουσόπουλος και η κ. Ακρίτα που ήταν πιο κοντά στον χώρο του θεάτρου, είμαι βέβαια ότι αν κάτι ήξεραν θα το είχαν καταγγείλει, είπε μεταξύ άλλων η κ. Μενδώνη.

Απαντώντας στις επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισήμανε πως "πρωταγωνίστρια του στους Πέρσες, ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου" προσθέτοντας πως "εκείνη την εποχή δεν είδα τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος". "Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας κακοποιός, ένας επικίνδυνος άνθρωπος, αλλά αυτό προέκυψε τώρα", είπε η κ.Μενδώνη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X