ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

#μένουμε_σπίτι: Όσα πρέπει να διαβάσεις στο must που κυκλοφορεί

Προτάσεις για να δεις και να κάνεις όσες μέρες είμαστε σπίτι, στο must Απριλίου που κυκλοφορεί μόνο του σε όλα τα περίπτερα

Μέρες πριν αλλάξει η καθημερινότητά μας με την καραντίνα, η Άννα Χατζηγρηγορίου φωτογραφήθηκε στο Μουσείο Παραμυθιού στη Λευκωσία για ένα cover story βγαλμένο από... παραμύθι. Η γυναίκα πίσω από τις δημιουργίες Anice έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της και το πέτυχε. Άρχισε από το μηδέν, θέλοντας να γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της μόδας. Πατάει γερά, στηρίζεται στον εαυτό της και με θετική σκέψη και ενέργεια προσπερνάει όλα τα εμπόδια και αυτό μας συμβουλεύει να κάνουμε για τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

True Story: Με κορωνοϊό μόνη και απομονωμένη στο Λονδίνο
Η Ε., φοιτήτρια νομικής, μας εξιστορεί τη δική της προσωπική ιστορία από το Λονδίνο.

Be healthy, be positive
H Αθηνά Λοϊζίδου, η πιο δημοφιλής μαγείρισσα της Κύπρου μοιράζεται μαζί μας μικρές καθημερινές συμβουλές περιποίησης και μας χαρίζει τη δική της προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή. 

Living and Loving
Η Κική Ομήρου μάς ξεναγεί στον χώρο της στη Λευκωσία, αποδεικνύοντας πως η μόδα μπορεί να συναντήσει τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και να δέσει άψογα, όταν υπάρχει στυλ. 

Stay home, watch TV
Αν αυτός ο μήνας σε βρίσκει στο σπίτι ή αν αυξήθηκε ο ελεύθερός σου χρόνος, βρήκαμε 6 σειρές με μεγάλη διάρκεια και ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον, για να γεμίσεις τις ώρες σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αλλάζοντας τον γαστρονομικό χάρτη
Είναι ωραίο να συναντάς ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Αυτή την αίσθηση εισέπραξα από τους Θωμά Μπέκα και Βαρνάβα Ηλία, αλλά και όλη την ομάδα πίσω από το εστιατόριο «Μπέμπα». 

LVMH: Πώς μετέτρεψε την παραγωγή αρωμάτων σε παραγωγή αντισηπτικών
Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η γραμμή παραγωγής των εργοστασίων της LVMH αλλάζει ριζικά και από αρώματα και καλλυντικά, παράγει πλέον αντισηπτικά τζελ. 

+

Οι θησαυροί και η πολυτελής διάθεση της AMICCI Boutique, looks για updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις, παιχνίδι με σχήματα και υφές και τα e-stores που πρέπει να γνωρίζετε για ένα πιο sustainable και fashionable lifestyle. 

+

9 τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού σας, 8 ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και όσα πρέπει να ξέρεις για τους ορούς προσώπου.

+

Προτάσεις για να δεις και να κάνεις όσες μέρες είμαστε σπίτι, στο must Απριλίου που κυκλοφορεί μόνο του σε όλα τα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση