ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μέσα από την κλειδαρότρυπα των head offices του H&M

Σταύρη Φράγκου

Με αφορμή το νέο κατάστημα H&M στην Κύπρο, τα H&M οργάνωσαν μια μικρή ξενάγηση στα κεντρικά γραφεία τους στη Στοκχόλμη. Καλεσμένοι του ταξιδιού είναι αρχισυντάκτες των μηνιαίων περιοδικών, η διεθύντρια του περιοδικού must Ειρήνη Χριστοφόρου καθώς και τρεις fashions bloggers, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Άντρια Αλετράρη και Νικόλας Ιωαννίδης. Την κυπριακή ομάδα συνοδεύει η Μαρία Κόκκαλη, pr officer H&M Αthens.

Όπως μας είπε η Ειρήνη Χριστοφόρου, το ταξίδι αυτό γίνεται για να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από ότι βλέπουμε. Να μάθουν την ιστορία και τη φιλοσοφία που έχουν ώς brand - και να τους τη μεταφέρουν- καθώς και τον τρόπο που δουλεύουν με το προσωπικό αλλά και την παραγωγή των ρούχων.

Μέσα στις δυο μέρες του ταξιδιού θα υπάρχει ξενάγηση στα σχεδιαστήρια, στο studio, τη βιβλιοθήκη, το vintage studio και το buying department.

Σημαντικό επίτευμα του brand H&M είναι η ανακύκλωση ρούχων, όπου μέρος των ανακυκλώσιμων ρούχων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων ρούχων. Η πρώτη συλλογή denim από ανακυκλώσιμο denim λανσαρίστηκε το 2014 και σε αυτό θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον. Σε όλα τα καταστήματα H&M έχουν μεγάλα χάρτινα κουτιά και προωθούν τον κόσμο να κάνει ανακύκλωση με ότι δεν χρειάζεται.

Επίσης όπως μας είπε η διευθύντρια του must, θα υπάρξει ένα prive opening party του Η&Μ πριν από το official opening για το κοινό που υπολογίζεται τέλος Σεπτεμβρίου. 

Όσον αφορά στο online shop θα υπάρξει αλλά είναι στα σχέδια του brand μελλοντικά.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη ξενάγηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
H&M  |  fashion  |  style  |  μόδα  |  περιοδικό  |  brand  |  γυναίκα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X