ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Μεταφέρεται στη Γαλλία η Ιωάννα Παλιοσπύρου για ειδική θεραπεία

Αναφορικά με τα εγκαύματα που έχει μετά και την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

newsroom must

Στην Νοτιοδυτική Γαλλία βρίσκεται εδώ και δύο μέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σηματοδοτώντας και την πρώτη φορά που το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό – βιτριόλι, αφήνει το περιβάλλον του σπιτιού της, και ψάχνει για λύση στο εξωτερικό.
Με βάση το δημοσίευμα του ‘Live News’ η ίδια βρίσκεται σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες, που θα προσπαθήσει να της παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεται έτσι ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει κάποια από τα τραύματά της.

Ενώ η ίδια, κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός, απαντά «Βρίσκομαι ήδη στο Κέντρο Υδροθεραπείας της Avène στο Μονπελιέ της Γαλλίας και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Σήμερα είχα την πρώτη συνεδρία με τη γιατρό, η οποία καθορίζει το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσω. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση της υγείας μου και είμαι ευγνώμων για την στήριξη που λαμβάνω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι σε θέση να λάβω τα οφέλη αυτών των θεραπειών».

Ταυτόχρονα, η διευθύντρια του Avène Ελλάδας, Ουρανία Λέχου, σχολιάζει «Έχει πάει πριν δύο ημέρες, είναι θεραπείες τριών εβδομάδων, έχει γίνει συνεννόηση με τους γιατρούς της και με άλλους εξειδικευμένους πλαστικούς, τους οποίους έχει συμβουλευτεί, αλλά κυρίως και από το Λάτσειο, γιατί το κέντρο είναι για εγκαυματίες και κάνουν ιατρικό θερμαλισμό… για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα και η διαδικασία της επούλωσης στο δέρμα».

Η Ιωάννα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην αγάπη του κόσμου, αλλά και των γιατρών της, που την παρακολουθούν και την συμβουλεύουν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, κάτι που δεν ξεχνά ποτέ.

Μάλιστα, με βάση το ίδιο δημοσίευμα, στην Γαλλία θα παρευρεθεί και η γιατρός της, «Τις επόμενες ημέρες θα με επισκεφτεί εδώ και η γιατρός μου για να δει από κοντά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των θεραπειών, ώστε να συνεχίσουμε με τα επόμενα χειρουργεία, όταν το επιτρέψει η υγεία μου και η εικόνα των μοσχευμάτων. Οι γιατροί, μάλιστα, συνιστούν αυτές οι θεραπείες να επαναλαμβάνονται για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη στήριξη και τη σκέψη σας».

Προσθέτοντας ότι η θεραπεία της πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 6 μήνες, με την κ. Λέχου να εξηγεί «Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση