ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Middleton: Η προμελετημένη εμφάνιση της

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton εμφανίστηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή σε μια δημόσια εξόρμηση, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά από τις συζητήσεις για την υγεία και τον γάμο της, με σκοπό να καθησυχάσει το κοινό και να δείξει πως όλα είναι καλά.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Kate να ψωνίζει στο πλευρό του διαδόχου του θρόνου σε ένα κατάστημα αγροτικών προϊόντων, μόλις 1,5 χλμ μακριά από την εξοχική βασιλική κατοικία Adelaide Cottage, όπου μένει η οικογένεια των βασιλικών.

Το πρώτο βίντεο και η πρώτη φωτογραφία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Sun και τον αμερικανικό ιστότοπο TMZ αποκλείουν κάθε σενάριο σχετικά με την υγεία της Middleton και τις φήμες για κρίση στον γάμο της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Judy James, ανέλυσε στη Daily Mail τα μηνύματα που μετέφερε η Kate με την «χαλαρή επίσκεψη για ψώνια στο παντοπωλείο της γειτονιάς της».

H ειδική ανέλυσε πως, «Η Kate με τη στάση του σώματός της έδειχνε πως είναι γεμάτη εμπιστοσύνη και χωρίς καμία αδυναμία - σε μια εμφάνιση που ήταν προμελετημένη για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της και να κατευνάσει όλες τις τοξικές φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη. Η Kate προπορεύεται του William, με μεγάλα βήματα, ώστε να δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να φανερώνει αδυναμία. Την ίδια στιγμή ο William κρατά το πρόσωπό του εν μέρει κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και σκύβει το κεφάλι».

Και συνέχισε λέγοντας, «Η Kate είναι φανερό από τη γλώσσα του σώματος πως θέλει να τη δουν. Πρόκειται για μια σπάνια στάση του σώματος από ένα υψηλόβαθμο μέλος της βασιλικής οικογένειας που βγαίνει έξω "ινκόγκνιτο" για να καθησυχάσει το κοινό. Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό να βλέπεις την πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο και τον στόχο εικασιών και φημών στο διαδίκτυο ξαφνικά να εμφανίζεται και να δείχνει όχι μόνο υγιής, γεμάτη ενέργεια και απίστευτα ευτυχισμένη, αλλά, επίσης, χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να κρυφτεί καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο».

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το κατάστημα Windsor Farm Shop, ένα κατάστημα που προσφέρει φρέσκα αγροτικά προϊόντα από τις βασιλικές φάρμες και από μικρούς παραγωγούς στην περιοχή του Windsor. Η Kate και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν ντυμένοι καθημερινά και κρατούσαν τσάντες με τα ψώνια τους. Τα τρία τους παιδιά δεν ήταν παρόντα. Προηγουμένως, ο William και η Kate είχαν παρακολουθήσει τα παιδιά τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η δημοσίευση της φωτογραφίας και του βίντεο βάζει ένα τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Middleton. Εκτός από τα βρετανικά ταμπλόιντ, διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη New York Times μέχρι τη γαλλική Le Figaro και τον ισπανικό Τύπο ανέφεραν ότι η μέλλουσα βασίλισσα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ ζητά διαζύγιο από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Η παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε δημόσιες εμφανίσεις και οι ανακοινώσεις από το παλάτι του Κένσινγκτον προκαλούν ενδιαφέρον και συζητήσεις. Οι βιογράφοι της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Τομ Μπάουερ, επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει ενιαία στρατηγική από το παλάτι σχετικά με τις δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παλάτι του Κένσινγκτον είχε ανακοινώσει στις 29 Ιανουαρίου ότι η Kate θα αναρρώσει στο Adelaide Cottage μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, και αναμενόταν να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της μετά το Πάσχα των Καθολικών, στις 31 Μαρτίου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS