ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Την αποκάλυψη οτι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό, έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha και με αφορμή της αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, αλλά και τις κατηγορίες που δέχεται ο Δημήτρης Λιγνάδης ως κατά συρροή βιαστής, αποφάσισε να μιλήσει για ένα περιστατικό που βίωσε στο παρελθόν μαζί με την πρώην σύζυγό του.

Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο περιστατικό βιασμού στο οποίο είχε κατηγορηθεί στο παρεθόν, είπε: «Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει: ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω» ανέφερε αρχικά ο Μικρούτσικος και στην συνέχεια είπε: «Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν, και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, “κοίτα τι χάνω ο κερατάς”. Παράνοια... Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. “Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω;” είπε η γυναίκα μου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος» πρόσθεσε.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ