ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Μήνυση εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Δέσποινα Άσπρου

Μήνυση εναντίον της Ελενας Χριστοπούλου, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη κατέθεσε ο Πάνος Καλλίτσης καθώς κατηγορεί τις τρεις επώνυμες κυρίες για ψευδορκία και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, κακουργηματικής μορφής.

«Η πρώην σύζυγός μου, έχει ασκήσει εναντίον μου ψευδέστατη και απολύτως αβάσιμη αγωγή, με μάρτυρες την πρώην πεθερά μου, ένα φιλικό της πρόσωπο, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαρία Ηλιάκη,με σκοπό να στηρίξει τους αβάσιμους και ψευδείς ισχυρισμούς της, τους οποίους και επιβεβαίωσαν οι ανωτέρω ως μάρτυρες» αναφέρει ο Πάνος Καλλίτσης, σύμφωνα με την εκπομπή Αποκαλυπτικά Live.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυμνές φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου... στα χέρια επώνυμου Έλληνα

Ο δικηγόρος  μάλιστα του Πάνου Καλλίτση, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε στο Open, επιβεβαίωσε τη μήνυση τονίζοντας οτι οι γυναίκες έχουν κάνει ψευδείς επίσημες καταθέσεις. Την εν λόγω κατάσταση, μέχρι στιγμής, δεν σχολίασε καμία από τις προαναφερθείσες.

Μετά από τα πιο πάνω, είναι ξεκάθαρο πως μετά από 6 χρόνια γάμου και άλλα τόσα σχέσης, ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου φαίνεται πως έχουν ένα δύσκολο διαζύγιο. Να υπενθυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2017 η γνωστή booker και coach του GNTM, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η εκδίκαση του οποίου -σύμφωνα με το “Έθνος”- ξεκίνησε την Δευτέρα 28/1.

Η απάντηση του τελευταίου ήρθε άμεσα μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, με ένα αυστηρό εξώδικο που κοινοποιήθηκε τόσο στην εφημερίδα όσο και στις ιστοσελίδες που είχαν αναπαραγάγει την είδηση. 

Σύμφωνα με την πιο πάνω πηγή, ο Πάνος Καλλίτσης έκανε αναφορά στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία «έχει βάλει πρώτη προτεραιότητα της ζωής της να με διασύρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παρουσιάζοντάς με ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό, φιλάργυρο, που υποτίθεται την εκμεταλλεύτηκα, και μάλιστα με βάση τους ψευδέστατους ισχυρισμούς της υποτίθεται ότι της έχω υπεξαιρέσει τις οικονομίες της και τα κοσμήματά της: Με δυο λόγια θέλει να δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον ότι είμαι ένας άνθρωπος «άρρωστος» με τα χρήματα και ταυτόχρονα στοιχείο εγκληματικό, αφού φέρομαι να υπεξαιρώ, υποτίθεται περιουσιακά στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου μου, γεγονότα φυσικά που ουδέποτε έλαβαν χώρα και αποτελούν νοσηρή μεθόδευση της Έλενας Χριστοπούλου». Και κάπως έτσι, μετά από την υποστήριξη που είχε η Έλενα από τις φίλες της Ηλιάνα και Μαρία, οι δυο τους κατέληξαν να κατηγορούνται για ψευδορκία. Για να δούμε τι θα γίνει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση