ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Miranda Kerr: Παραμένει ο άγγελος στη Victoria’s Secret

Σούσουρο μεγάλο προκάλεσαν στον κόσμο της μόδας τα αμερικανικά tabloids τα οποία διέδιδαν τις τελευταίες ημέρες, επικαλούμενα έγκυρες πηγές, πως το super model Miranda Kerr εγκαταλείπει τη Victoria Secret μιας και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη γνωστή εταιρεία.

Τα χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το διάσημο μοντέλο δεν θα συνεργαστεί ποτέ ξανά με τις Candice Swanepoel, Alesandra Ambrosio και Adriana Lima μιας και η εταιρεία θεωρούσε την Kerr μοντέλο το οποίο δεν πουλάει και πολύ δύσκολη στις συνεργασίες της.

Ωστόσο, ο πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος marketing της Victoria’s Secret, Ed Razek, διαψεύδει τις φήμες με δηλώσεις του στη βρετανική ιστοσελίδα της Voque. «Η Miranda Kerr είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που έχουμε, επιπλέον είναι μια άψογη επαγγελματίας και οι όποιες αντίθετες φήμες είναι απλά αναληθείς. Δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε τη συνεργασία μας μαζί της. Μάλιστα, της πρότεινα να περπατήσει στην πασαρέλα του φετινού καθιερωμένου fashion show και δέχτηκε με μεγάλη της χαρά. Η Miranda, θα είναι πάντα ένας άγγελος για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Razek. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X