ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Χριστίνα Μπόμπα

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Το θαύμα της ζωής έζησε σήμερα (23/06/21) η Χριστίνα Μπόμπα, για πρώτη φορά, αφού έφερε στον κόσμο τα παιδιά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μεγάλη χαρά και ανηπομονησία ζούσε τους τελευταίους μήνες αφού όπως είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν η διαδικασία της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά δύσκολη για τους ίδιους, «Πέρασαν δύο χρόνια που προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, οι εξετάσεις μας ήταν καλές, αλλά αυτό άρχισε να με καταβάλλει. Ο Σάκης επειδή είναι υποστηρικτικός και έλεγε θα τα καταφέρουμε την επόμενη φορά. Με τον γιατρό γονιμότητας, μάθαμε πως δεν έχω κάθε μήνα ωάριο κάτι που μειώνει τις πιθανότητες, κάναμε εξωσωματική, και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Ήθελα να είναι δύο τα μωρά, βάλαμε δύο έμβρυα και το ευχόμουν οπότε δεν ανησύχησα όταν άκουσα πως είναι δίδυμα.

Όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη να συγκινείται. Εγώ το είπα αμέσως στην οικογένειά μου. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά, θέλαμε να το κάνουμε, δεν υπάρχουν κανόνες, το καλύτερο είναι αυτό που ο καθένας αισθάνεται».

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να «γευτεί» τους καρπούς των κόπων της αφού, έφερε στον κόσμο τα δύο κοριτσάκια της και την είδηση έκανε γνωστή ο Σάκης μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τις κρατά στην αγγαλιά του, γράφοντας "Έφτασαν!!  Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Οι τελευταίες πληροφορίες ανφέρουν ότι η Χριστίνα γέννησε στην κλινική 'Μητέρα'.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση