ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Μιχάλης Σοφοκλέους : Tι αποκάλυψε στο πρωινό του LOVE FM 100.7 για την πρόταση από το survivor

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός

newsroom must

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Σοφοκλέους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου στο πλαίσιο του πρωινού του LOVE FM 100.7 αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από το Survivor. 

"Έγινε μια επαφή πριν από ένα μήνα μέσα από τα social media μου από την "Acun Medya", την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί... μού ζήτησαν μετά από την Ελλάδα το τηλέφωνό μου, το έδωσα... αλλά τήρησα σιγή ιχθύος επειδή δεν με πήραν. Το τηλεφώνημα τελικά "έπεσε" πριν από μια βδομάδα και ήταν μια πρόταση για το νέο Survivor".

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους εκτός από τα χιουμοριστικά σχόλια που ακούστηκαν ο Τάσος Τρύφωνος αναφέρθηκε στο ότι η παραγωγή αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες να βρει άτομα φέτος λόγω του κορωνοϊού... και προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να μην συμμετέχει. Στον αντίποδα, η Χριστιάνα τάχθηκε υπέρ της πρότασης και δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθηση πως αν τελικά ο Μιχάλης αποφασίσει να πάει στον διαγωνισμό επιβίωσης, μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί νικητής.

Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε ο ηθοποιός φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο reality - αν ωστόσο βρεθεί μια λύση σχετικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κύπρο. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο ακόμη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση