ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: ''Με τη Ζέτα είμαστε οικογένεια''

Λίγο πριν συμπληρώσουν δέκα χρόνια κοινής πορείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε σε συνέντευξή του για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο δημοφιλής Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε για  το πώς είναι η ζωή του σήμερα, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου. 

«Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Το θεωρώ απαραίτητο για την προσωπική ολοκλήρωση. Δεν θέλω να με αγχώνει, γιατί είναι κάτι που έχω στο μυαλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία μου και, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο», δήλωσε στο ελληνικό περιοδικό People.

Mιλώντας για την κοινή ζωή του με την Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται».

Όσον αφορά τις φήμες χωρισμού, ο τραγουδιστής απάντησε:  «Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση