ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μονίκ Βαρμπαντιάν και Έλβα Ρωσσίδου περπατούν για ένα σκοπό

Το Beautiful People ενισχύει και στηρίζει τον σύνδεσμο ''Μωρά Θαύματα'' προσφέροντας €5.000 μέσα από το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας - The Charity Show. Δέκα επώνυμες κυρίες, θα φορέσουν μαγιό και καφτάνια, με την υπογραφή της επιτυχημένης σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου Ocean Blue, προκειμένου να ανέβουν στην πασαρέλα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού φιλανθρωπικού fashion show. Με αφορμή αυτό  η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Σόλια Κυπριανού που είναι δύο απο τις επώνυμες που θα συμμετέχουν μας μίλησαν για τα συναισθήματα τους για την συμμετοχή τους στο show.

Η Έλβα Ρωσσίδου μας είπε: «Κρατάμε τα μωρά θαύματα στη ζωή, κρατάμε την θερμοκοιτίδα αγάπης ζεστή, προσευχόμαστε δίπλα από τους γονείς για την επιβίωση τους.Στόχος μας είναι να λάβουν αυτά τα μωράκια γρήγρορα το δώρο της αγκαλιάς της μαμάς και του μπαμπά.  Με αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να χαρίσουμε την ελπίδα της επιβίωσης και να εξασφαλίσουμε την καλή τους υγεία για  να μπορέσουν τα μωρά θαύματα να βιώσουν το θαύμα της ζωής.Συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια με το Εύρηκα Μασσαλίας –Τhe Charity show συμβάλλοντας στο να γίνει η αγκαλιά ακόμη πιο μεγάλη και ζεστή και καλώ αγαπημένους φίλους αλλά και γνωστούς να ενώσουν την αγκαλιά τους μαζί με την δική μας και να παρευρεθούν σε αυτή την εκδήλωση έτσι  ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Η Μονίκ Βαρμπαντιάν δήλωσε: «Έχω δεκτεί με ιδιαίτερη χαρά τιμή και μεγάλη ικανοποιήση την πρόσκληση που δέκτηκα για τη συμμετοχή μου στο Εύρηκα Μασαλλίας “Τhe Charity Show” του περιοδικού Beautiful People με μοναδικό σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τον σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» που έχει δημιουργηθεί για την στήριξη τη μονάδας εντατικής νοσηλείας προώρων νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τέτοιες εκδηλώσεις φιλανθρωπίας αποτελούν αρχές αξίες και ιδεώδη που προβάλλουν το ανθρώπινο πνεύμα, τον πολιτισμό μας , την συνεργασία και την ομαδικότητα. Καλώ τον κόσμο να συμμετέχει και να στηρίξει την συγκεκριμένη εκδήλωση αφού ο στόχος και ο σκοπός της είναι τόσο σημαντικός . Η παροχή βοήθειας στα μικρά «αγγελούδια» που έχουν την ανάγκη μας. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί».

Το charity show, που θα ενώσει τη φιλανθρωπία με τη μόδα, θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενώ ήδη τα εισιτήρια προπωλούνται στη τιμή των €10 στα γραφεία του Ομίλου SPP Media (τηλ. 22472472

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση