ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μπέτυ Μπαζιάνα: Γιατί αρνήθηκε να πάει στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο;

Η απουσία αυτή προκάλεσε ερωτηματικά.

newsroom must

Χθες (25/03/21) πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης παρέλαση εν όψη των εορτασμών της Ελληνικής επανάστασης 1821 με την πάροδο 200 χρόνων. Για αυτού τους λόγους παρευρέθηκαν πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ άλλων και ο Δούκας της Κορνουάλης Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα.

Σε δείπνο που παραχωρήθηκε μετά και το πέρας της παρέλασης στην Εθνική Πινακοθήκη, Αθήνα, οι καλεσμένοι απήλαυσαν γεύσεις Ελλάδας και Σαρακοστής μέσα από το menu του γνωστού σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Εκεί παρευρέθηκαν μερικοί από τους, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη με τη σύζυγό του Άντρη, τον Δούκα της Κορνουάλης Κάρολο και η σύζυγός του, αλλά και ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χωρίς όμως τη σύζυγό του.

Η απουσία λοιπόν αυτή προκάλεσε ερωτηματικά. Έτσι πηγές αναφέρουν πως η Μπέτυ Μπαζιάνα αρνήθηκε να παρευρεθεί λόγω του ότι ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.
Αντίθετα, οι ίδιες πληροφορίες φανερώνουν ότι ούτε η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει εμβολιαστεί όμως τίμησε τους καλεσμένους της με την παρουσία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση