ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

ΜΤΝ 360 glam moment: Μπες με στυλ και κέρδισε μία δημιουργία

Λίγες μέρες έχουν απομείνει για την φαντασμαγορική βραδιά του MTN Madwalk και ο παλμός της μόδας και της μουσικής έχει ήδη αρχίσει να χτυπά δυνατά! Στις 30 Μαίου, στο περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης όπου θα πραγματοποιηθεί το MTN Madwalk, μία μεγάλη έκπληξη από την ΜΤΝ θα περιμένει όλους όσους θα έρθουν για να ζήσουν από κοντά την μαγεία του show.

Η ΜΤΝ θα στήσει στην είσοδο το ‘MTN 360 glam moment’, μία πλατφόρμα στην οποία θα μπορεί ο κάθε παρευρισκόμενος να ανέβει και να ζήσει τη δική του glam στιγμή. Ανεβαίνοντας στην πλατφόρμα και ποζάροντας στο φακό, η κάμερα θα καταγράφει την κίνηση και την πόζα. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα glamourous slow motion 360 video το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν και στα social media.

Πέρα από το αποτέλεσμα ενός εκπληκτικού και glamourous video, όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο ‘MTN 360 glam moment’ μπαίνουν αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση της ΜΤΝ για το μεγάλο δώρο της βραδιάς που είναι μία δημιουργία από οποιονδήποτε σχεδιαστή συμμετέχει στο ΜΤΝ Madwalk. Η κλήρωση θα γίνει το βράδυ του ΜΤΝ Madwalk και ο μεγάλος νικητής ή νικήτρια θα ανακοινωθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια του show.

Μπαίνεις με στυλ, ποζάρεις, ανεβάζεις το 360 glam video σου στο facebook και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής ή η νικήτρια που θα κερδίσει μία δημιουργία από έναν από τους σχεδιαστές που λαμβάνουν μέρος στο MTN Madwalk.

Εσύ θα είσαι εκεί;

Καθημερινά, από τις 9:00 μέχρι τις 18:00, θα μπορείς να πάρεις κι εσύ το εισιτήριό σου από τα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411, Λευκωσία, Έγκωμη τηλ. 22472472).

Χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου 
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με ασφάλεια το ΜΙΝΙ της Χαράλαμπος Πηλακούτας LTD
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές από τα Παγωτά Fat Free Παπαφιλίππου
Coffee by EMMI CAFFE LATTE
Body care by LUX
Τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air
Προβάλλει το MEGAONE

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση