ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

MTN MadWalk 2016: Εσύ πήρες το εισιτήριό σου;

 Το τρίτο ΜΤΝ Madwalk πλησιάζει, η προπώληση ξεκίνησε και τα εισιτήρια ‘’φεύγουν’’ από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Εσύ θα είσαι εκεί;

Καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 θα μπορείς να πάρεις κι εσύ το εισιτήριό σου από τα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, 2411, Λευκωσία, Έγκωμη).

€30 η γενική είσοδος με πρόσβαση στο after party με φαγητό και ποτό ενώ τα εισιτήρια των €50 έχουν το plus για second row θέσεις.
Να σημειώσουμε πως τα εισιτήρια του περσινού MadWalk εξαντλήθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Μην το αμελήσεις, αυτό το event δεν θέλεις να το χάσεις.

Ποια ζευγάρια θα απολαύσουμε στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου Filoxenia στις 31 Μαϊου;

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Έβελυν Καζαντζόγλου, αναλαμβάνει να μας… καλωσορίσει στο MTN MadWalk με τον πιο θερμό τρόπο, παρέα με τους REC.

Το MTN Catwalk by Constantinos Vasiliades και το opening της μεγάλης βραδιάς θα «ντύσει» μουσικά η σέξι Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τα ζευγάρια του τρίτου MTN MadWalk είναι: 
Iceberg – Vegas
Marks & Spencer – Χριστίνα Σάλτη και Bo
Erotokritos – Ήβη Αδάμου
Anice – Αποστολία Ζώη 
Gregory Morfi – Josephine και Κωνσταντίνος Φραντζής 
Στέλιος Κουδουνάρης – Ευρυδίκη και Θωμαή Απέργη
Blanc Studio - Shaya
Special act οι Minus One
Guest star η Ελένη Φουρέιρα.

Έτοιμοι;


Κέρδισε πρόσκληση για το ΜΤΝ Madwalk και διεκδίκησε μία custom made δημιουργία του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Βασιλειάδη αξίας €500, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό της MTN Yellow in Fashion. Απλά βγάλε μια φωτογραφία, βάζοντας το κίτρινο χρώμα στην εμφάνισή σου. Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες θέλεις σε facebook και instagram, πάντα με το hashtag #mtnyellowinfashion.

Έρχεται το τρίτο MTN MadWalk. Be there!

Να σημειώσουμε πως αυτή τη φορά δεν θα σταλούν προσκλήσεις, γι’ αυτό τρέξτε να προλάβετε. Αυτό το event δεν θέλετε να το χάσετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση