ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

MTN MadWalk 2016: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Η πιο σημαντική στιγμή όπου η μόδα συναντάει τη μουσική μόλις έφθασε. Το MTN MadWalk 2016 είναι γεγονός και εμείς σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό όλα όσα γίνονται στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς στο Συνεδριακό Κέντρο.

Ξεκινησε το σόου με τις δημιουργίες του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη όπου εκμεταλλεύτηκε το χαρακτηριστικό φωτεινό κίτρινο της MTN για μια συλλογή γεμάτη κίνηση με φορέματα, αέρινα καφτάνια και ολόσωμες φόρμες στο ύφος που μας έχει συνηθίσει. Φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει μια σέξι γυναίκα που αυτή την φορά την είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, την εκρηκτική Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη σκηνή οι REC με το πιο ανατρεπτικό ντουέτο που κρατηθείτε...ερμηνεύτρια δεν ήταν άλλη από την Έβελυν Καζαντζόγλου! 

Σειρά για το BLANC Studio, που περιλαμβάνει απλές καθαρές γραμμές, ασυμμετρίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σε ένα πάντρεμα με οργανικά υλικά. Μουσικά το συνοδεύει η εξωτική Shaya, που ξεσήκωσε τον κόσμο! 

Στη συνέχεια η πανέμορφη Χριστίνα Σάλτη και ο σαρωτικός Βο για τα Marks & Spencer! Κιλότ παντελόνια, pyjama σύνολα, jumpsuits και λευκά looks από τα Marks & Spencer, όπου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! 

Με αέρα από Γαλλία ήρθε στα MTN Μadwalk ο Ερωτόκριτος, και με δημιουργίες που εμνέεται από την νέα του γειτονιά, το Παρίσι! Μαζί του στη σκηνή η εντυπωσιακή η Ήβη Αδάμου!

Ένα μοναδικό hair show «ντυμένο» με δημιουργίες του Τρύφωνα Μοδέστου είχε σειρά, που συνόδευσε η γλυκιά Χάρις Σάββα! Μαζί της στην σκηνή οι αγαπημένοι DJs, Living R και DJ K. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στη συνέχεια για πρώτη φορά στο MTN Madwalk Κύπρου παρουσίασε μια συλλογή επηρεασμένη από την αρχιτεκτονική και το μέτρο των αρχαίων Ελλήνων. Στο stage ένα ανατρεπτικό δίδυμο: Η ροκ Ευρυδίκη και η super sexy Θωμαή Απέργη.

Ο οίκος Iceberg μαζί με τους Vegas ξεσήκωσαν το Συνεδριακό Κέντρο με ένα ανατρεπτικό fashion show και το χειροκρότημα...βροχή! 

Οι δημιουργίες της Anice στη σκηνή μαζί με την Αποστολία Ζώη, που έκοψε την ανάσα με την super sexy εμφάνισή της! Guest εμφάνιση σε ρόλου μοντέλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ντυμένο στα λευκά το σόου του Gregory Morfi συνοδεύεται από το hot ντουέτο του Κωνσταντίνου Φραντζή και της πανέμορφης Josephine.

 Πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό για τους Minus One που συναντήθηκαν επί σκηνής με την Ευρυδίκη και την Ήβη Αδάμου, στο τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα έκλεισε την βραδιά με μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση