ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

MTN Madwalk: Όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς στο after party

Λίγες μέρες απομένουν για το απόλυτο fashion and music event της Κύπρου, το MTN Madwalk, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Κρατική Έκθεση στο Περίπτερο 6. 

Κύπριοι σχεδιαστές και γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα φαντασμαγορικό show που θα φέρει την υπογραφή των Κώστα Καπετανίδη και Φωκά Ευαγγελινού, ενώ οι παρουσιαστές θα είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης, που θα κάνει special act στη σκηνή, και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Όλο το vibe της βραδιάς όμως μετά το τέλος του MTN Madwalk θα μεταφερθεί στο fashion party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης.

Όσοι βρεθούν στο fashion music project θα μπορέσουν με το εισιτήριό τους να παρεβρεθούν και στο after party, να πιουν δωρεάν κοκτέιλ από τους barmen της Absolute Elyx και φυσικά να βρεθούν στον ίδιο χώρο με τους πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς. Οι Παπιγιόν Band θα εκτοξέυσουν το κέφι στα ύψη με τα τραγούδια τους, ενώ πριν το show θα ανέβει στα ντεκ ο DJK. Όλοι προετοιμάζονται για το απόλυτο fashion party μετά το τέλος του show και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει κανείς. 

Προμηθευτείτε από τώρα τα εισιτήριά σας: Καθημερινά, από τις 9:00 μέχρι τις 18:00, από τα γραφεία του MAD (Νίκου Κρανιδιώτη 7Ε, Έγκωμη, τηλ. 22472472).

Χορηγός το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου
Accessories by Swarovski
Οδηγεί με ασφάλεια το ΜΙΝΙ της Χαράλαμπος Πηλακούτας LTD
Beauty supporter: Shiseido
Hair by Kevin Murphy
Drinks by Absolut Elyx
Απόλαυση χωρίς ενοχές από τα Παγωτά Fat Free Παπαφιλίππου
Coffee by EMMI CAFFE LATTE
Body care by LUX
Τους καλλιτέχνες μεταφέρει η Smart Flying αερογραμμή Blue Air
Προβάλλει το MEGAONE

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X