ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Must: 200 τεύχη με τη Ραμόνα Φίλιπ

newsroom must

Ογδόντα έξι χιλιάδες followers στα social media, στυλ που αντιγράφεται και αποθεώνεται από τις Κύπριες αλλά και τις στήλες μόδας, νέο showroom on the way… Η γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις στα 100 τεύχη του must δεν θα μπορούσε να μην ποζάρει και στο νέο must που αυτό τον μήνα γιορτάζει τα 200 του τεύχη. Η Ραμόνα Φίλιπ φωτογραφίζεται και μιλά για το νέο της project, την οικογένειά της αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη της για τα social media.

Το must όμως γιορτάζει παρέα και με οχτώ «it» girls, που καθημερινά τρελαίνουν το Instagram με τα posts τους και την έντονη κοινωνική τους ζωή. Έβελυν Καζαντζόγλου, Άντρεα Κυριάκου, Νάταλη Τζιαπούρα, Σόλια Κυπριανού, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, Αντρεάνα Φραγκούδη, Κάλια Ελευθερίου και Λουκία Σεργίδου αποδεικνύουν γιατί ο φακός τις λατρεύει.

To must Ιανουαρίου κάνει και μια αναπάντεχη συνάντηση με μία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου που αυτό τον χειμώνα ανεβαίνει στο σανίδι μαζί με τη μία από τις δύο κόρες της. Ζωή Λάσκαρη και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις και τα όνειρά τους και μας μιλούν για τη θεατρική τους συνύπαρξη στην παράσταση.

Η Pantone ανακοίνωσε τα χρώματα του 2016 και ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Σπίτι και Ζωή, Ανδρέας Τέρλας, σας δείχνει πώς να τα εφαρμόσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Τα Rose Quartz και Serenity διακοσμούν τους χώρους μας με τον καλύτερο τρόπο.

Stairway to my way! Η fashion editor του must «παντρεύει» φορέματα, φούστες, κοστούμια και κάπες κατευθείαν από την πασαρέλα με πολυτελή αξεσουάρ και σας εμπνέει προσθέτοντας στα σύνολα της σεζόν την απαραίτητη θεατρική υπερβολή. Ακόμη, σας προτείνει τι να αποκτήσετε και πώς να τα συνδυάσετε για να κλέψετε τις εντυπώσεις στα γιορτινά και όχι μόνο πάρτι.

ΟΜΟΡΦΙΑ: Μάθετε πώς να αντιγράψετε το look των «it» girls, τι πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ του χειμώνα, αλλά και ποια προϊόντα για πρόσωπο, μάτια, χείλη, νύχια και μαλλιά θα σας προσφέρουν την απαραίτητη λάμψη που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Τέλος, διαβάστε το lifestory του Charlie Sheen, του ανθρώπου που λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 έκανε όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με τη ζωή και την υγεία του, του «δαιμόνιου» Woody Allen, του καλλιτέχνη που κουβαλάει μαζί του ένα μαύρο και σκοτεινό σύννεφο και πάρτε ιδέες για δώρα που θα κάνουν τόσο τις δικές σας γιορτές όσο και των αγαπημένων σας προσώπων πιο… μαγικές.

Αυτά και ακόμα περισσότερα θα βρείτε στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, με δώρο βερνίκι νυχιών Kate Moss από τη Rimmel και stylish ημερολόγιο τσάντας του 2016 στα fashion χρώματα της Pantone.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X