ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Must Φεβρουαρίου: Αύριο στα περίπτερα

Το must Φεβρουαρίου φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Ελένη Βαΐτσου. Η Ελληνίδα ηθοποιός μας κερνά… Μπρούσκο και μιλά για τη νέα της ζωή μετά την αναγνωρισιμότητα που της προσέφερε η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί σε Κύπρο και Ελλάδα, και ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει τελικά με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η παλιά πόλη έκανε lifting χωρίς νυστέρι! Βολτάραμε στην πλέον ‘αναγεννημένη’ παλιά Λευκωσία, κάνουμε ένα flashback στο χρόνο και παρουσιάζουμε όλα όσα συντέλεσαν ώστε να γίνει το the place to be της νέας γενιάς και όχι μόνο.
 
Ερωτικά τρίγωνα, σκάνδαλα, σεξ, ψέματα και πολιτική πάνε μαζί. Και ο Φρανσουά Ολάντ το αποδεικνύει περίτρανα. Το must θυμάται τις μικρές περιπετειούλες των Γάλλων προέδρων που η «παράδοση» τούς θέλει να εμπλέκονται σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

True story! «Βίωσα ρατσισμό, αποστροφή και φτύσιμο» εξομολογείται μια φορέας του Aids που στα 49 της χρόνια περνάει τη ζωή της σε ένα γηροκομείο αποκομμένη από την ανθρώπινη κοινωνία.

Οι καινούργιες αφίξεις στην αγορά «μυρίζουν» άνοιξη και μας δίνουν μια γεύση από τα hot trends της νέας σεζόν: Φούστες και παντελόνια σε απλές γραμμές και δυνατά χρώματα γεμάτα θηλυκότητα.

Η beauty editor ετοίμασε τη hot list του 2014: Το θαυματουργό χάπι κολλαγόνου, detox διακοπές, το νέο trend άσκησης, η «δύναμη» του Κινόα. Επίσης, ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης μας μιλά για την πολυκαπρολακτόνη, το νέο ενέσιμο υλικό που δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες στη μη παρεμβατική αισθητική πλαστική χειρουργική, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια της γήρανσης.

Μαζί με το must Φεβρουαρίου δώρο και το ένθετο με συμβουλές και συνταγές που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε τα περιττά κιλά τν γιορτών.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση