ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

must Ιουνίου: Κυκλοφόρησε στο newsstand του iPad

newsroom must

Κατεβάστε το must Ιουνίου στο newsstand του iPad σας με εξώφυλλο την πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, και διαβάστε το περιοδικό στην ψηφιακή του μορφή όπου κι αν βρίσκεστε.

Η Κατερίνα Στανίση που προκάλεσε σάλο με το που εμφανίστηκε ως νονά του Πάσχα σε τηλεοπτικό σποτ γνωστής εταιρείας, αποκαλύπτεται μέσα από τις σελίδες του περιοδικού και ποζάρει στο φακό με τη «διάσημη» κόκκινη τουαλέτα. Απολαύστε τη συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο του περιοδικού, όπως και έξτρα φωτογραφίες με το πολυσυζητημένο φόρεμα που φέρει την υπογραφή του Konstantinos Melis by Laskos.

Διαβάστε, επίσης, για τον Έλληνα σχεδιαστή που «έντυσε» την Beyoncé στην πρόσφατη tour της, Βρεττό Βρεττάκο, με τη Mrs. Carter να σας «ταξιδεύει» μουσικά με τη μοναδική φωνή της.

Η Angelina Jolie, μετά την προληπτική μαστεκτομή που έκανε, είναι το πρόσωπο με το οποίο ασχολούνται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τα media το τελευταίο διάστημα. Δείτε την να μιλά για τη ζωή και τα παιδιά της, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο CBS.

To must ήταν το μοναδικό κυπριακό περιοδικό που παρευρέθηκε, μετά από προσωπική πρόσκληση στην έκθεση No5 Culture Chanel που παρουσιάστηκε στο Palais de Tokyo στο Παρίσι. Δείτε φωτογραφίες μπείτε στο site της έκθεσης για να παρακολουθήσετε τα βίντεο που ετοίμασε ο οίκος Chanel, αφιερωμένα στο θρυλικό άρωμα.

Τέλος, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού πάρτε ιδέες για το τι να συμπεριλάβετε στην καλοκαιρινή shopping list σας, μέσα από +94 must have ρούχα και αξεσουάρ και δείτε τα catwalks που ενέπνευσαν τη fashion editor αυτό το μήνα. 

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στις σελίδες της ψηφιακής έκδοσης του νέου must, που κυκλοφορεί στο newsstand του iPad, μαζί με animations, βίντεο και links.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση