ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

My Style Rocks: Αυτά είναι τα 6 κορίτσια που διεκδικούν το στέμμα

Δέσποινα Άσπρου

Η ημέρα του μεγάλου τελικού για το «My Style Rocks» είναι επιτέλους εδώ!

Στο απογευματινό επεισόδιο της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου μάθαμε ποια είναι τα 6 κορίτσια που πρόκειται να διεκδικήσουν το στέμμα της "βασίλισσας του στυλ". Ποιες λοιπόν είναι οι 6 φιναλίστ;

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Νίνα Παπαϊωάννου, Ιωάννα Σιαμπάνη και Φωτεινή Τράκα αποτελούν τα κορίτσια που θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά ως «Βασίλισσες του My Style Rocks».
Στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, πέρα από τους κριτές: Στέλιο Κουδουνάρη, Mπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Αργυρόπουλο, θα βρεθεί και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στο πλατό θα βρεθεί και ο Γιώργος Τσαλίκης για να ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες και να δώσει στον διαγωνισμό μια πιο γιορτινή νότα.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι οι έξι διαγωνιζόμενες με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από όλη την εβδομάδα θα κριθούν τώρα και από το τηλεοπτικό κοινό. Η ψήφος του κοινού, είναι αυτή που θα καθορίσει τη μεγάλη νικήτρια, η οποία θα κερδίσει εκτός από το μεγάλο έπαθλο και το στέμμα της βασίλισσας του στυλ.

Δείτε το trailer:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X