ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ν.Ιωαννίδης: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα εγκαίνια H&M

Το κατάστημα άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του από το Σάββατο για οποίον θέλει να κάνει τα ψώνια του. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το νέο κατάστημα της Λευκωσίας για να ψωνίσει και να δει από κοντά την νέα κολεξιόν.

Μέσω social media ανέβασαν πολλοί επώνυμοι και μη,  φωτογραφίες από το νέο κατάστημα στην οδό Λήδρας, την μέρα του Vip Opening Party  αλλά και από το Σάββατο που έγιναν τα μεγάλα εγκαίνια. Ωστόσο πολλοί ήταν και αυτοί που τους σχολίασαν αρνητικά, λέγοντας πως δεν ήταν αναγκαίο να τρέξουν όλοι και να περιμένουν στην σειρά ώστε να μπουν άπλα σε ένα κατάστημα, όπως αναφέρουν.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Ιωαννίδης, fashion editor του Beautiful People και ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay, απάντησε σε όλους όσους σχολιάζουν αρνητικά την επίσκεψη στο νέο κολλοσό της Λευκωσίας, γράφοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

''Ακόμα εν εκατάλαβα τι εν το πρόβλημα σας που έσχει κόσμου που στέκετε σε γραμμή για να μπεί σε εναν καινούργιο κολοσσό που μας τιμά με την παρουσία του στην Κύπρο και δίνει θέσεις εργασίας σε άνεργους συμπολίτες μας! Τι εν το πρόβλημα δλδ! Ότι μπήκαμε σε γραμμή για πρώτη φορά τζε δεν βουρούμε σαν τα ζώα να δείξουμε τον νου μας; Δλδ εσύ που κράζεις την ουρά και την χαρά του κόσμου εν φορείς H&M? Στο εξωτερικό το ίδιο συμβαίνει πάντως! Καλή μας μέρα!''

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση