ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Naomi Campbell: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μητρότητας

Όσα είπε η ίδια στο κανάλι της στο YouTube.

newsroom must

Μετά και την «βόμβα» τρυφερότητας που πέταξε με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «Μαύρη Γαζέλα», Naomi Campbell, για το γεγονός ότι έγινε μαμά για πρώτη φορά, έρχεται τώρα σε διαδικτυακή της συνέντευξη να λύσει κάποιες από τις απορίες μας.

Η ίδια, με αφορμή την συνέντευξη, που πήρε η ίδια από την σχεδιάστρια μόδας Diane von Fustenberg, στην εκπομπή της στο YouTube «No Filter with Naomi» χθες (18/05/21), άδραξε την ευκαιρία να μοιραστεί τα συναισθήματά της για την πανδημία και την καραντίνα λέγοντας «Ξέρω επίσης ότι ήταν περίοδος αυτοστοχασμού, ήταν και μια θετική στιγμή για κάποιους. Όσον αφορά στις ζωές που έχουμε χάσει, αυτό είναι τραγικό».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι, μόλις στα 30 της αντιλήφθηκε ότι είναι η γυναίκα που θα ήθελε πάντα, αποκαλύπτοντας «Τότε άρχισα να καταλαβαίνω το πώς θα έπρεπε να είμαι. Τότε κατάλαβα το πώς έπρεπε να το κάνω και τότε ήταν η στιγμή που είπα ότι έπρεπε να αναλάβω δράση. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να παραδέχεσαι τα λάθη σου, τις ανασφάλειές σου και να λες, δεν πειράζει. Είναι το σημείο που πρέπει να δεσμευτείς».

Ενώ όσον αφορά την μητρότητα, η ίδια δεν αναφέρθηκε στο γεγονός (λόγω και του γεγονότος ότι το βίντεο της συνέντευξης ήταν έτοιμο από πριν), αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει στα μηνύματα του κόσμου στο Instagram, γράφοντας «Γεια σας αγαπητοί μου, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές μου πριν από τα γενέθλιά μου… και για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου ως μητέρα, για το οποίο νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη».

Να θυμίσουμε ότι η Naomi, ανακοίνωσε το ότι έγινε μαμά, με μία ανάρτησή της στο Instagram χθες (18/05/21), που αφορούσε μια φωτογραφία με την ίδια να κρατά τα ποδαράκια ενός μωρού, γράφοντας στη λεζάντα «Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό τον ακατάλυτο δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση