ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Nάταλι Κάτερ: ''Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα πολύ''

Η Νάταλι Κάτερ, η πρώην σύντροφος αλλά και μητέρα του παιδιού του Δώρου Παναγίδη έκανε μια καταγγελία σχετικά με μια επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από γνωστό ποδοσφαιριστή κυπριακής ομάδας ο οποίος την χαστούκισε στην μέση του δρόμου.

Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε το περιστατικό που έζησε μέσα από ένα post της στο Facebook περιγράφοντας την σκηνή που έζησε:

''Θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που μου συνέβηκε χθές την νύχτα γυρνώντας σπίτι απ την δουλειά. Και αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ναι διαπιστώνω για ακόμα μια φορά πόσο ανάρμοστοι και ανήθικοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Κατα τις 4.30 λοιπόν πρωινές ώρες επιστρέφοντας σπίτι είχα ένα αμάξι μπροστά μου μάρκας BMW, το οποίο άλλωτε προχωρούσε πολύ αργά και άλλωτε φρενάριζε απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω σωστά και να κινδυνεύω να τρακάρω μαζί του 2-3 φορές.
Σε κάποια φάση του κόρναρα γιατι δεν πήγαινε άλλο.. σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου . Άνοιξε την πόρτα μου και με άρπαξε απο τον γιακά φωνάζοντας και ζητώντας τον λόγο. Κατέβηκα κάτω και τον σκούντηξα να κάνει πίσω λέγωντας του να φύγει. Λογομαχήσαμε για λίγο, και απο εκεί κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να με χαστουκίσει στο πρόσωπο και να με φτύσει.
Εγω είχα μείνει σε κατάσταση σοκ. Προχώρησε να φύγει βρίζοντας με , (you are a fuc**ng bit*h) ..μπήκα στο αμάξι μου και εγώ.. και σαν να μην ικανοποιήθηκαν τα νεύρα του, γυρνάει πίσω και κλοτσάει την πόρτα μου. O εν λόγω έγχρωμος ''κύριος'' είναι πολ΄πυ γνωστός παίκτης μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Κύπρου και ήδη τον έχω καταγγείλει στην αστυνομία.
Δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία του ακόμη αλλα θα γίνει και αυτό σίγουρα. Να πω οτι αυτό δεν θα μείνει έτσι και πρέπει να καταλάβουν μερικοί οτι δεν μπορουν να συμπεριφέρονται όπως και όποτε θέλουν.
Χρόνια μας πολλά λοιπον''.

Η Νάταλι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και μίλησε για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Δώρο Παναγίδη που συμμετέχει στο Power of love.

''Τον Δώρο τον ερωτεύτηκα πολύ. Ο έρωτας φεύγει, μένει η αγάπη η συντροφικότητα απλά δεν κύλησε σωστά όλο αυτό,'' είπε χαρακτηριστικά ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχουν περεταίρω επικοινωνία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X