ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ναταλία Γερμανού: «Θα έλεγα στην Σάσα Σταμάτη να ξεκουραστεί ένα δύο μήνες»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Ναταλία Γερμανού, καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΚ@Night».

«Ήθελα πολύ τον Γιώργο Λιάγκα», είπε η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο καλεσμένος που ήθελε πολύ για την εκπομπή της και δεν μπόρεσε να τον έχει και συνέχισε: «γιατί είναι ένας άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής, ξεκάθαρος, ντόμπρος, με μια άισθηση του χιούμορ η οποία πολλές φορές φαίνεται σκληρή αλλά δεν είναι».

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου είπε με χιούμορ: «Σε καμία περίπτωση δεν θα απέκλεια να το συζητήσω. Θα έλεγα "πάρε δυο μπουκάλες ουίσκι να μου εξήγησεις την ιδέα σου με πολύ αλκοόλ". Αλλά δεν θα απέκλεια τίποτα».

Όσο για τη Σάσα Σταμάτη; Η Ναταλία Γερμανού είπε στον Θέμη Γεωργαντά: «Θα της έλεγα "Δύο μηνάκια ξεκουράσου, Σασούλα μου, χαλάρωσε" και επίσης θα της έλεγα, με αγάπη πάντα,"πάρε μαζί σου ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη για να δεις ότι η ελληνική γλώσα είναι πάρα πολύ πλούσια και έχει μέσα πάρα πολλές λέξεις εκτός από σκάσε, χέστηκα, τεκνατζού, γουρούνα και άλλα τέτοια... Έχει τεράστιο πλούτο η ελληνική γλώσσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση