ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Νατάσσα Μποφίλιου: «Μας σημάδευαν ληστές με τα όπλα»

H γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τον τρόπο που μια απλή έξοδος με τους φίλους της, παραλίγο να καταλήξει τραγωδία

newsroom must

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον γνωστό youtuber Fipster και κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους αποκάλυψε για πρώτη φορά μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες της ζωής της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε πως βρέθηκε αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές - γεγονός που την στιγμάτισε για πάντα.

Αναλυτικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου αναφερόμενη στο περιστατικό είπε πως μία έξοδος με φίλους σε μια ταβέρνα κόντεψε να καταλήξει σε τραγωδία, αφού μπήκαν μέσα στο μαγαζί ληστές, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τους απείλησαν με όπλο.

"Η μόνη φορά που έχω φοβηθεί πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκα σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν "τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε από θαυμάστριά της. "Μια κοπέλα μπήκε στο καμαρίνι και μου λέει "νομίζεις ότι έκανες καλή συναυλία;". Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τη ρωτήσω "γιατί το λες αυτό;" Αρχίζει να μου λέει κάτι τρέλες. Η κοπέλα είχε διάφορα προβλήματα. Της είπα "σε παρακαλώ θέλω να φύγεις, με κάνεις να νιώθω πάρα πολύ άσχημα, είσαι στο καμαρίνι μου". Μετά από όλα αυτά ήθελε να βγάλουμε και φωτογραφία μαζί" κατέληξε με χιουμοριστικό τόνο η Νατάσσα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση