ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέα ραντεβού για τους 39-40 ετών λόγω μεγάλης ζήτησης

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Εξαντλήθηκαν όλα τα ραντεβού για τις ηλικίες 39-40, λόγω πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Για να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος, θα προστεθούν κι άλλα ραντεβού σε όλες τις επαρχίες, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε λίγα λεπτά, καταλήγει το Υπουργείο.

Επιπρόσθετα, επανήλθε η Πύλη Εμβολιασμού μετά τις αναφορές πολιτών για προβλήματα στο σύστημα, λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα της για τους 39-40 ετών. 

Σε επικοινωνία της «Κ» με τον Υφυπουργό Έρευνας και Καινοτομίας Κυριάκο Κόκκινο, μας αναφέρθηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση για 3-5 λεπτά λόγω υπερφόρτωσης. Τώρα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. 

Υπενθυμίζεται ότι, τη Μεγάλη Παρασκευή, 30 Απριλίου, από τις 7:30 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ η Πύλη θα ανοίξει για ηλικίες 68-70 ετών.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.

Συνολικά 259,089 εμβολιασμοί κατά της COVID-19 (29,4 δόσεις ανά 100 κατοίκους) έγιναν μέχρι και τις 27 Απριλίου στην Κύπρο, με το Εθνικό Πλάνο Εμβοίασμού για την COVID-19 να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, στη βάση των διαθέσιμων ποσοτήτων από τα τέσσερα αδειοδοτημένα εμβόλια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ECDC, οι 193,882 (ποσοστό 24,1%) εμβολιασμοί αφορούν στη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 65,207 (7,9%) εμβολιασμοί αφορούν στη χορήγηση των δύο δόσεων. Στη βάση της διαθεσιμότητας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση