ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέα υπόθεση πορνογραφικού υλικού από 24χρονο

Ένας 24χρονος από τη Λευκωσία συνελήφθη την Κυριακή αφού στην κατοχή βρέθηκαν ηλεκτρονικά αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Όπως αναφέρει σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν το πρωί της Κυριακής έρευνα στην οικία 24χρονου στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά την έρευνα σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, εντοπίστηκε αρχείο με παιδικό πορνογραφικό υλικό, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός αρχείων εικόνας γυμνισμού με τη συμμετοχή ανήλικων παιδιών.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, δύο φορητές μνήμες (USB) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. Πηγή: Kathimerini.cy

Ελεύθερος ο 41χρονος

Αφέθηκε το  πρωί της Κυριακής ελεύθερος, ο 41χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας “αναμένεται η τελική δικανική εξέταση των τεκμηρίων για να καθοριστεί ο όγκος αρχείων παιδικής πορνογραφίας για να κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο”.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση