ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την σχέση Irina Shayk - Kanye West

Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

newsroom must

Ήταν τέλος Μαΐου όταν πρωτοακούσαμε τις φήμες για πιθανή σχέση μεταξύ του εκρηκτικού μοντέλου Irina Shayk και του πρόσφατα single ραπερ, Kanye West, όμως τίποτα δεν προμήνυε ότι θα είχαμε και φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές σε θέρετρο στην Γαλλία.

Να θυμίσουμε ότι πηγές από το κοινό τους περιβάλλον είχαν αναφέρει ότι «Ο Kanye West βγαίνει μυστικά με την Irina Shayk» και «Δεν νομίζω το ότι βγαίνουν είναι η σωστή λέξη, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από τις δυο πλευρές», ενώ οι δύο μοιράζονται μια προϊστορία, ότι γνωρίστηκαν το 2010 σε ένα video clip σετ όπου λάμβανε μέρος το μοντέλο.

Τώρα, η Daily Mail ταράζει τα νερά, με νέες αποκλειστικές φωτογραφίες, από τις κοινές διακοπές του «ζευγαριού» στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa La Coste στην Γαλλία. Έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ραπερ αφού την είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν (2012), με την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian.

Οι φωτογραφίες, δείχνουν τους δύο να περπατούν στο γρασίδι, ενώ μεταξύ τους είναι φανερή η μεγάλη οικειότητα. Τώρα αν είναι ζευγάρι ή όχι, ο χρόνος θα το δείξει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση