ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νέος έρωτας για την Ελευθερία Ελευθερίου

Ερωτευμένη είναι όπως όλα δείχνουν η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε με τον σύντροφό της σε κοινή τους έξοδο.

Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυκτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, ο γοητευτικός σύντροφός της ονομάζεται Γιώργος και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.

Η Ελευθερία, η οποία κατά κοινή ομολογία αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσίες στη showbiz, είναι συντηρητική στις σχέσεις της και δύσκολη στο φλερτ, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: ''Δεν αφήνω εύκολα να με πλησιάσει κάποιος ερωτικά. Όταν το κάνω αυτό, δίνομαι ολοκληρωτικά. Βέβαια, δεν έχω κάνει σχέσεις στη ζωή μου, εκτός από τον Ανδρέα (Γεωργίου). Όχι πως δεν είχα τις ευκαιρίες, αλλά επειδή δίνω τα πάντα σε μια σχέση θέλω να είμαι σίγουρη για το βήμα που θα κάνω. Είμαι λίγο συντηρητική σε αυτά. Δεν βλέπω τον άλλο ως έναν ερωτικό σύντροφο που θα βρεθεί περιστασιακά στη ζωή μου. Ό,τι έχει να κάνει με αγάπη κι έρωτα το αντιμετωπίζω πολύ συναισθηματικά και καθόλου επιπόλαια'', έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X