ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νίκος Ορφανός: «Μπήκα στην πολιτική φτωχός και βγήκα φτωχότερος.»

Από ηθοποιός μπήκε στην πολιτική. Ο Νίκος Ορφανός εξελέγη Βουλευτής μια φορά αλλά την δεύτερη φορά όχι. Τι λέει όμως για όλα αυτά στο Λοιπόν:

«Εισπράττω πολλή αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο. Μπήκα στην πολιτική φτωχός και βγήκα φτωχότερος. Είναι μύθος ότι οι βουλευτές πλουτίζουν. Πλουτίζουν μόνο οι τεμπέληδες βουλευτές. Οι βουλευτές που δουλεύουν δεν πλουτίζουν γιατί ό,τι παίρνουν το γυρίζουν πίσω στην κοινωνία, εγώ αυτό έκανα. Ακόμα έχω χρέη από τη βουλευτική μου θητεία. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαι ουσιαστικά άνεργος. Αν δεν είχα αυτή τη μικρή παράσταση... Ξαφνικά έγιναν εκλογές κι έχασα τη δουλειά μου. Ο βουλευτής είναι ένα φτερό στον άνεμο, έρμαιο των διαθέσεων της εκάστοτε κυβέρνησης, σε σημαντικό βαθμό μπλοκαρισμένος. Μετά από αυτή την εμπειρία εκτίμησα περισσότερο τους βουλευτές και σιχάθηκα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι κυβερνή-οεΐ5. Έχουμε ένα πολύ κακό σύνταγμα και έναν άθλιο κανονισμό της Βουλής. Έκανα πραγματική δουλειά και έφυγα με το κεφάλι ψηλά. Ίσως και καλύτερα που έμεινα τόσο λίγο».
 -Ήθελες να μείνεις για μεγαλύτερο διάστημα στην πολιτική;

«Αν έμενα περισσότερο, μπορεί να αποκοβόμουν τελείως από την εργασία και την τέχνη μου.»

- Δεν σε πείραξε καθόλου που δεν υπήρξε επανεκλογή;

«Στεναχωρήθηκα, γιατί στεναχωρήθηκαν οι άνθρωποι που με στήριξαν, οι συνεργάτες μου, αλλά για μένα η πολιτική δεν ήταν ποτέ ζητούμενο, προέκυψε στη ζωή μου. Αν ξαναπροκύψει, θα σταθμίσω  τα δεδομένα    και θα το σκεφτώ αν θα ξαναεμπλακώ, σοφότερα αυτή τη φορά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X