ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νομικού- Κριθαριώτης: Είναι ζευγάρι;

Αν και δεν έχει ακόμη τελειώσει το θέμα του διαζυγίου του από την Βίκυ Καγιά , τα δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Κριθαριώτη να έχει δει βρει την αντικαταστάτριά της.

Οι φήμες θέλουν τη φρεσκοχωρισμένη Δούκισσα Νομικού να είναι το νέο αμόρε του γνωστού επιχειρηματία. H γνωριμία τους έγινε πριν καιρό, όταν και οι δύο βρίσκονταν στην αγκαλιά των δύο προηγούμενων σχέσεών τους.

Το μοντέλο είναι επίσης μούσα της αδελφής του Νίκου και σχεδιάστριας μόδας Σύλιας Κριθαριώτη, για χάρη της οποίας εμφανίστηκε επί σκηνής με δύο cup cakes να κρύβουν το στήθος της. 

Ζευγάρι έκπληξη ονομάζουν το νέο ζευγάρι, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους ήρθαν κοντά λίγο μετά τον χωρισμό της παρουσιάστριας από τον Χρήστο Χολίδη.

Η σχέση τους βρίσκεται όπως λέγεται σε πρώιμο στάδιο, με τον επιχειρηματία να την πολιορκεί κάτι που γοητεύει το γνωστό μοντέλο. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έκαναν διακοπές σε απομακρυσμένο νησί, αποφεύγοντας να κυκλοφορούν δημόσια.

Οι δυο τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ και αρνούνται να μιλήσουν για τα προσωπικά τους. Ο Νίκος δεν θέλει να εμφανιστεί δημόσια με την Δούκισσα μέχρι να ξεκαθαρίσει το διαζύγιό του από την Βίκυ Καγιά.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια μετά το κυνηγητό που δέχτηκε από τους παπαράτσι όταν ήταν με τον Χρήστο Χολίδη, φαίνεται να δήλωσε σε φίλους της πως δεν πρόκειται να το ξαναπεράσει.
 

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της όλα δείχνουν πως η Δούκισσα Νομικού έχει κλείσει μια θέση στα παρασκήνια του “Dancing with the stars” όπου θα παρουσιάζει το σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε τις φωτογραφίες της Δούκισσας που τρέλαναν το instagram.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X