ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ντοκιμαντέρ θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Δώρο απο το BBC για τα 10 χρόνια γάμου τους.

newsroom must

Το βρετανικό κρατικό κανάλι BBC ανακοίνωσε ότι για να τιμήσει την 10η επέτειο γάμου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton πρόκειται να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ με συμμετέχοντες όλους όσους έλαβαν μέρος στο γάμο.

Μερικοί από αυτούς είναι και ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury (Dr Rowan Williams) ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι, ο Πρωθυπουργός αλλά και άτομα από το κοινό που παρακολούθησε τον γάμο.

Ο γάμος τους είχε λάβει χώρα στις 29 Απριλίου 2011, στο Westminster Abbey.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο “The hour-long Royal Wedding: A Day to Remember” και θα προβληθεί στις 30 Απριλίου, σηματοδοτώντας την επέτειο για τα 10 χρόνια μετά το γάμο τους.

Επιπρόσθετα στην “mini” ταινία αναμένεται να μιλήσουν και οι John Ritter (συνθέτης), Shane Connolly και ένας πρώην προπονητής rugby (Clive Woodward).

Η CEO της CenterPoint (Seyi Obakin,) που ήταν καλεσμένη στο γάμο είχε πει «Μπορούσες να δεις στα πρόσωπά τους χαραγμένο τον ενθουσιασμό της ημέρας, όμως το πρόσωπό του William ήταν γεμάτο περηφάνεια που έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτή τη θέση, στην οποία παντρεύτηκε κάποια που τον αγαπά πραγματικά».

Ακόμη στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν και οι φίλοι του ζευγαριού, όπως επίσης και στοιχεία από την στιγμή που οι δύο τους περπάτησαν για φιλανθρωπικό σκοπό από το Sussex για 50 μίλια.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πλέον έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Τον Πρίγκιπα George του Cambridge, 2013, την Πριγκίπισσα Charlotte του Cambridge, 2015, και τον Πρίγκιπα Louis του Cambridge,2018.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση