ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο 96χρονος Charlie Munger μοιράζεται το μυστικό για ευτυχισμένη ζωή

Το δεξί χέρι του γνωστού επενδυτή Warren Buffett

Το δεξί χέρι του γνωστού επενδυτή Warren Buffett, Charlie Munger είναι 96 χρόνων, έχει ζήσει πολλά και μια ζωή μέσα στα χρήματα και τον πλούτο.

Στην ζωή του όμως τίποτα δεν του χαρίστηκε. Άρχισε να εργάζεται στο παντοπωλείο του παππού του Buffett στην Νεμπράσκα. Εκεί ήταν που μερικά χρόνια αργότερα έμελλε να γνωρίσει τον Warren Buffett με τον οποίο έγιναν αχώριστοι. Μαζί κατάφεραν πολλά κατάφεραν να κερδίσουν πολλά χρήματα, εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τις επενδύσεις τους.

Είχαν μια ευτυχισμένη ζωή και ο Munger αποκάλυψε το μυστικό αυτής σε συνέντευξή του στο CNBC

«Μην έχεις πολύ ζήλεια…Μην έχεις πολύ απέχθεια ή απόρριψη…Μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα έχεις… Διατήρησε το κέφι σου παρά τα προβλήματά σου… Έχε πάρε-δώσε με αξιόπιστους ανθρώπους… και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις… Όλοι αυτοί οι απλοί κανόνες δουλεύουν τόσο καλά που θα κάνουν τη ζωή σου εύκολη και ευχάριστη. Και είναι τόσο κοινότυποι…. Το να διατηρείς το κέφι σου είναι το πιο σοφό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Αλλά πως μπορείς να διατηρείς το κέφι σου όταν είσαι απορροφημένος από ζήλια και απέχθεια προς τους άλλους;”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση