ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο αδερφός του Παντελίδη μιλά πρώτη φορά στην κάμερα

Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Το διάστημα που ακολούθησε γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν άλλα τόσα, σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Η ερώτηση που περιμένει την οριστική απάντηση παραμένει: Ποιος οδηγούσε τελικά το μοιραίο τζιπ;

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του τραγουδιστή, λύνει τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Ένα μέρος των όσων αποκαλύπτει θα προβληθεί στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στις 19:00. Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 23:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης μιλάει για τα παιδικά χρόνια του Παντελή και περιγράφει πως ενώ δεν είχε καμία σχέση με την τεχνολογία, τελικά αυτή ήταν που τον ανέδειξε μέσα από το YouTube. Τι του είχε πει ο Παντελής Παντελίδης στο τελευταίο τηλεφώνημα πριν το δυστύχημα;

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης τονίζει πως η οικογένεια δεν θα εγκαταλείψει την υπόθεση. Αισθάνονται ότι ο Παντελής Παντελίδης ζητάει δικαίωση και τους λέει «Ψάξτε! Ψάξτε καλύτερα»! Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Λυκούδης παρουσιάζει ένα πόρισμα που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το δικό της μήνυμα στέλνει και η Αθηνά Παντελίδου.

Ο αδερφός του τραγουδιστή ανακοινώνει τη δημιουργία του Ιδρύματος Παντελής Παντελίδης και αποκαλύπτει ότι η οικογένεια έχει στα χέρια της έναν θησαυρό από τραγούδια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση